• 3% sleva u platby převodem
Beach Shelter plážový stan korálová
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Beach Shelter plážový stan korálová

Otevřený stan na pláž a k vodě, který vám a dětem poskytne příjemný stín a zároveň ochranu proti větru. Více barevných variant.
593 Kč (s DPH) 490 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
Sháníte otevřený stan pro váš pobyt na pláži nebo letní přístřešek pro děti na zahradu k bazénu? Během parného dne je plážový stan Beach Shelter schopen poskytnout příjemný stín a ochranu nejen před ostrým sluncem ale i před větrem. Jednoplášťový stan je vyroben z polyesteru, potažen PU zátěrem s voděodolnou podlahou z PE. Po snadném sestavení stanu, kdy seskládáte tři odlišně dlouhé konstrukční polykarbonátové tyče do sebe, protáhnete je příslušnými otvory pláště a získáte prostor s rozměry 270 x 120 x 120 cm. Poté stan umístíte, připevníte napevno k zemi příslušnými kolíky, vypnete napínacími lanky a skvělé zázemí pro vaše plážové aktivity je hotové. K relaxu a pohodě nejen u vody vám jistě přispěje i praktický plážový stan Beach Shelter.Beach Shelter:- Jednovrstvý PE- Samonosná, kopulovitá konstrukce- 3 x skládací polykarbonátové tyče- 8 x 18 cm dlouhý ocelový kotvící kolík- 4 x napínací lanko- Rozměry: 270 x 120 x 120 cm - Rozměry balení: 62 x 7 x 7 cm- Hmotnost: 1,2 kg
30747_39169
11 ks
8716404291051
Barva
Korálová
Hmotnost
Do 2,5 kg
Varianta
39169
Země původu
Čína
Celní sazebník
63062200
Použití
Plážový
Počet osob
2
Příslušenství
8 x kovový kolík, obal

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product