• 3% sleva u platby převodem
Obudowa komputerowa Aigo Rainbow 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Počítačová skříň Aigo Rainbow 1

935 Kč (s DPH) 773 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Počítačová skříň Aigo Rainbow 1

Počítačová skříň Aigo Rainbow 1 vám umožní sestavit počítač, o jakém sníte. Nabízí několik užitečných portů, včetně USB2.0 a USB3.0, a umožňuje montáž 120mm ventilátoru. Je kompatibilní s různými standardy základních desek a nabízí prostor pro 7 rozšiřujících karet. Navíc je výrobek nejen funkční, ale také stylově designový - RGB podsvícení na předním panelu mu dodává jedinečný charakter.

2.jpg

Mnoho zajímavých možností

Nyní si můžete snadno vytvořit počítač, na kterém vás bude bavit pracovat. Skříň pojme 2 pevné disky a 2 disky SSD a také chladič procesoru o výšce až 160 mm a grafickou kartu o délce až 310 mm. Je také kompatibilní se standardy základních desek ATX, Micro-ATX a Mini-ITX. Skříň také nabízí prostor pro 120mm ventilátor - nemusíte se bát přehřátí!

1.jpg

Jedinečný design

Chcete, aby váš počítač nejen efektivně fungoval, ale také skvěle vypadal? Rainbow 1 je pro vás ideální skříň! Její přední panel je vybaven podsvícením RGB a jeho styl si můžete přizpůsobit podle svých představ výběrem z dostupných efektů. Kombinace černého a barevného světla vám poskytne skvělý vizuální efekt! Boční panel je vyroben z plastu.

3.jpg

Ještě pohodlnější práce

Výrobce se postaral o to, aby práce s hotovým počítačem byla co nejpohodlnější. Rainbow 1 je vybaven několika klíčovými porty, včetně 2 portů USB2.0 a portu USB3.0 pro rychlý přenos dat - můžete tak rychle přenášet soubory. K dispozici máte také 7 slotů pro rozšiřující karty, kterými můžete libovolně rozšiřovat svou konfiguraci.

9.jpg
Výrobce: Aigo
Model Rainbow 1
Barva Černá
Typ pouzdra Střední věž
Standard základní desky ATX / Micro-ATX / Mini-ITX
Boční panel Plastový
Přední panel SPCC
Rozměry 380 x 195 x 410 mm
Místa pro montáž pohonu HDD x2 / SSD x2
Místa pro rozšiřující karty 7
Maximální délka grafické karty 310 mm
Maximální výška chlazení procesoru 160 mm
Místo pro montáž zdroje napájení Horní strana
Možnosti montáže ventilátoru Zadní: 120 mm x1 ventilátor (není součástí dodávky)
Konektory na předním panelu USB 3.0 x1, USB 2.0 x2, výstup pro sluchátka/reproduktory, vstup pro mikrofon, napájení, reset, LED dioda.
Podsvícení Přední panel RGB
036057
28 ks
5905316140103

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product