• 3% sleva u platby převodem
Počítačová skříň Darkflash DLZ31 Mesh (černá)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Počítačová skříň Darkflash DLZ31 Mesh (černá)

2 447 Kč (s DPH) 2 022 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Počítačová skříň Darkflash DLZ31 Mesh

Chcete si vytvořit hardwarovou konfiguraci, na které se vám bude dobře hrát? Nebo plánujete sestavit spolehlivý počítač pro práci? Vyberte si počítačovou skříň Darkflash DLZ31 Mesh! Produkt nabízí prostor pro montáž 7 120mm ventilátorů a je vybaven držákem grafické karty. Má také vestavěné porty USB, USB-C a další. Otevírací průhledná bočnice vám navíc umožní zajímavě zobrazit vybrané komponenty - například ty s RGB podsvícením.

11.jpg

Počítač, který potřebujete

Sestavte si dokonalý herní nebo pracovní počítač. Skříň umožňuje osadit disky SSD a HDD a nabízí prostor pro několik rozšiřujících karet, grafickou kartu o délce až 390 mm a chladič procesoru o výšce až 172 mm. Navíc vám praktická kabelová průchodka pomůže optimálně uspořádat prostor a speciální slot umožňuje instalovat grafický procesor na výšku (pomocí kabelu PCI-E). Skříň je také vybavena držákem grafické karty.

10.jpg

Účinné chlazení

Hrajete rádi dynamické hry? Nebo často používáte náročný software? Se skříní Darkflash získáte jistotu, že se váš počítač nebude přehřívat! Model DLZ31 Mesh umožňuje instalovat až 7 120mm nebo 6 140mm ventilátorů. Umožňuje také instalaci 240mm, 280mm nebo 360mm vodního chlazení. Pečlivě promyšlená konstrukce skříně navíc zaručuje rychlý a účinný odvod tepla.

1.jpg

Ještě více pohodlí

S pomocí skříně Darkflash DLZ31 Mesh si můžete snadno vytvořit hardwarovou konfiguraci, kterou budete rádi používat. Produkt je vybaven několika praktickými porty, jako jsou USB 3.0 a USB-C, takže si můžete užívat rychlé přenosy souborů. K dispozici jsou také tlačítka Power a Reset, stejně jako výstup pro sluchátka/reproduktory a vstup pro mikrofon. Navíc jsou na horní a spodní straně skříně umístěny odnímatelné prachové filtry - v případě potřeby je můžete snadno vyjmout a vyčistit.

9.jpg

Originální design

Pouzdro je vybaveno průhlednou bočnicí z tvrzeného skla. To umožňuje dosáhnout zajímavých vizuálních efektů, například pomocí ventilátorů s RGB podsvícením. Jedná se o dokonalé řešení pro hráčský pokoj! Speciální rukojeť navíc umožňuje pohodlné otevírání a zavírání panelu, díky čemuž můžete kdykoli vyměnit vybrané komponenty nebo vyčistit hardware. Za zmínku stojí také originální přední panel skříně, který jí dodává jedinečný, moderní charakter.

2.jpg
Značka Darkflash
Model DLZ31 Mesh
Barva Černá
Typ pouzdra Střední věž
Standardní základní deska ATX, M-ATX, ITX
Boční panel Tvrzené sklo
Přední panel Kov
Rozměry 495,9 × 217,2 × 505,5 mm
Místa pro montáž disku HDD / SSD: 2 / 4
Sloty pro rozšiřující karty 7 + 2
Maximální délka grafické karty 390 mm
Max. výška chlazení procesoru 172mm
Umístění zdroje napájení Spodní část
Možnosti montáže ventilátoru Přední: 120mm ventilátor x3 / 140mm ventilátor x3;
Zadní: 120mm ventilátor x1 / 140mm ventilátor x1;
Horní: 120mm ventilátor x3 / 140mm ventilátor x2;

(ventilátory nejsou součástí dodávky)
Možnosti montáže vodního chlazení Přední: 240 / 280mm vodní chlazení;
Horní: 240 / 280 / 360mm vodní chlazení;
Konektory USB 3.0 x2, USB-C x1, výstup pro sluchátka / reproduktory, vstup pro mikrofon, napájení, resetování
039933
18 ks
4710343793021

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product