• 3% sleva u platby převodem
Počítačová skříň Darkflash A290 + 3 ventilátory (bílá)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Počítačová skříň Darkflash A290 + 3 ventilátory (bílá)

1 325 Kč (s DPH) 1 095 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Počítačová skříň Darkflash A290 (bílá)

Chcete si sestavit dokonalý počítač pro práci nebo hraní her? Počítačová skříň Darkflash A290 vám s tím pomůže! Je kompatibilní s mnoha typy komponent a umožňuje vytvořit výkonný systém chlazení. Nabízí také několik klíčových portů a tlačítek, včetně USB 3.0, USB 2.0 a výstupu pro sluchátka/reproduktory. Vyznačuje se také moderním, stylovým designem - boční panel z tvrzeného skla vám poskytne ohromující vizuální efekty.

1.jpg

Spousta možností rozšíření

Šasi A290 je kompatibilní s celou řadou komponent, takže si snadno sestavíte přesně takový počítač, jaký si vysníte. Produkt podporuje standardy základních desek, jako jsou ATX, M-ATX a ITX, a pojme grafickou kartu o maximální délce 260 mm. K dispozici budete mít také prostor pro chlazení procesoru o délce až 160 mm.

8.jpg

Účinné chlazení

Nebojte se, že se váš počítač přehřeje. Propracovaná konstrukce A290 umožňuje efektivní odvod tepla a možnost instalace 5 120mm ventilátorů. Můžete také nainstalovat 240mm vodní chlazení. Nyní můžete bez problémů hrát i ty nejdynamičtější hry nebo používat náročný software! Součástí sady jsou navíc 3 ventilátory CL6.

7.jpg

Promyšlený design

Boční panel skříně je vyroben z tvrzeného skla. To zlepšuje zobrazení komponent vybavených podsvícením a zvýrazňuje herní charakter vaší konfigurace. Kromě toho je skříň A290 vybavena moderní povrchovou úpravou, která dále zvyšuje vizuální přitažlivost hardwaru. Skříň je také vybavena prachovým filtrem, který lze snadno vyjmout a vyčistit. Díky tomu je snadné udržovat vaše vybavení ve vynikajícím stavu.

2.jpg

Další vybavení

Do skříně můžete umístit HDD nebo SSD. Pokud se rozhodnete pro model A290, získáte také přístup k rozhraní USB 3.0, které se vyznačuje vynikající rychlostí. A když budete chtít rozšířit hardwarovou konfiguraci, pomůže vám 7 slotů pro rozšiřující karty.

5.jpg
  • Počítačová skříň A290
  • 3x ventilátor CL6
Značka Darkflash
Model A290
Barva Bílá
Standardní základní deska ATX, M-ATX, ITX
Boční panel Tvrzené sklo
Rozměry 320x190x433 mm
Prostory pro montáž disku HDD x1;
SSD x1;
Sloty pro rozšiřující karty 7
Maximální délka grafické karty 260 mm
Maximální výška chlazení procesoru 160 mm
Umístění napájecího zdroje Spodní část
Možnosti montáže chlazení Vpředu: 120mm ventilátor x2;
Zadní: 120mm ventilátor x1;
Horní: 120mm ventilátor x2;
Konektory na předním panelu USB 3.0 x 1, USB 2.0 x 2 Výstup pro sluchátka/reproduktory, napájení, resetování
041314
74 ks
4710343794622

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product