• 3% sleva u platby převodem
Powerbank Baseus Bipow 20000mAh, 2xUSB, USB-C, 15W (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Powerbanka Baseus Bipow 20000mAh, 2xUSB, USB-C, 15W (černá)

633 Kč (s DPH) 523 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Powerbanka Baseus Bipow 20000mAh, 2xUSB, USB-C, 15W (černá)

Powerbanka Baseus Bipow umožňuje nabíjet několik zařízení najednou - už se nemusíte omezovat! Komplexní systém ochrany účinně zabraňuje jakémukoli poškození, takže používání powerbanky je zcela bezpečné. Díky vestavěnému displeji LED se výrobek snadno používá a jeho kompaktní rozměry, nízká hmotnost a splnění mezinárodních leteckých norem vám umožní vzít si jej téměř kamkoli s sebou.


Rychlé nabíjení

Powerbanka podporuje několik protokolů rychlého nabíjení. Je kompatibilní mimo jiné s programy FCP, QC a AFC. Díky tomu je ideální pro napájení smartphonů Huawei, Xiaomi nebo Samsung. Umožňuje například také rychlé nabíjení iPhonu, tabletu, sluchátek nebo přepínače Switch. Vaše zařízení tak mohou být v krátké době opět v provozu. A co samotná powerbanka? Plné nabití s příkonem 15 W trvá pouhých 8,5 hodiny.


Není třeba se omezovat

Zařízení je vybaveno několika porty, takže k němu můžete připojit až 3 zařízení najednou! Produkt nabízí 2 výstupní porty USB 15 W, 1 vstupní port micro USB 10 W a vstupní/výstupní port USB-C 15 W. Co to znamená v praxi? S powerbankou můžete například napájet tablet a 2 chytré telefony najednou - už nemusíte čekat, až se první zařízení nabije, než připojíte další!


Bezpečnost při používání

Kvalitní polymer-iontová baterie zajišťuje nejen rychlé, ale i bezpečné nabíjení. Baseus nabízí mimo jiné ochranu proti přepětí, nadproudu, nadměrnému vybití a zkratu. Powerbanka je také vybavena teplotními čidly NTC, která zabraňují přehřátí. Produkt inteligentně detekuje připojená zařízení a upravuje rychlost nabíjení, aby je chránil před poškozením. Technologie BPS navíc automaticky upravuje napětí, proud a výkon.


Navrženo pro vaše pohodlí

Pouzdro powerbanky má na dotek příjemnou texturu, která odolává potu a otiskům prstů, takže vaše zařízení bude vždy vypadat elegantně. Výrobek je vybaven přehledným LED displejem, který v reálném čase zobrazuje aktuální úroveň nabití baterie. Už nemusíte přemýšlet, kdy powerbanku připojit k nabíjení!


Dokonalý společník na cesty

Pořiďte si spolehlivý zdroj energie, který vás může doprovázet téměř kdekoli. Powerbanka Baseus je lehká a praktická - její přeprava není problém. Toto praktické zařízení si můžete vzít i na palubu letadla - splňuje všechny potřebné požadavky. Baseus vám umožní pohodlně nabíjet vaše zařízení, kdekoli potřebujete.


Mnoho

aplikací

Powerbanka nemusí sloužit jen k nabíjení telefonu! Zařízení Baseus je vhodné pro různé aplikace. Chcete se v horkém letním dni zchladit? Zapojení přenosného ventilátorunebo si užívejte příjemného vánku! Výpadek proudu, váš notebook je před vybitím a vy potřebujete dokončit důležitý projekt? Powerbanka přichází na pomoc! Její dlouhá doba provozu a přenosný design jistě splní vaše očekávání.


Včetně:

  • Powerbanka
  • Nabíjecí kabel

Specifikace:

Výrobce Baseus
Model PPBD20
Rozměry 153 x 68,8 x 29,5 mm
Barva Černá
Typ baterie Lithiový polymer
Kapacita 20 000 mAh/3,7 V (74 Wh)
Indikátor konverze výkonu ≥75%
Vstup Micro USB 5V/2A
Vstup USB-C 5V/3A
Výstup USB-C 5V/3A
Výstup USB1/USB2 5V/3A
Celkový výstupní proud 5V/3A max.
038274
5646 ks
6932172618216

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product