• 3% sleva u platby převodem
Powerbank Baseus Bipow 30000mAh, 2xUSB, USB-C,  20W (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Powerbanka Baseus Bipow 30000mAh, 2xUSB, USB-C, 20W (černá)

876 Kč (s DPH) 724 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Powerbanka Baseus PPBD050401

Chcete mít možnost rychle nabíjet svá zařízení téměř kdekoli na světě? Vyzkoušejte powerbanku Baseus PPDML-N01 s kapacitou 30 000 mAh! Můžete připojit několik zařízení najednou a nemusíte se obávat o jejich bezpečnost - komplexní systém ochrany účinně zabraňuje poškození. Vestavěný displej LED usnadňuje používání a díky kompaktním rozměrům, nízké hmotnosti a souladu s mezinárodními leteckými normami si jej můžete vzít téměř kamkoli s sebou.

Rychlé nabíjení zařízení

Powerbanka podporuje několik protokolů rychlého nabíjení. Je kompatibilní mimo jiné s programy FCP, QC a AFC. Díky tomu je ideální pro napájení smartphonů Huawei, Xiaomi nebo Samsung. Umožňuje například i rychlé nabíjení 20W iPhonu 12 - obnovení 50 % jeho energie trvá jen asi 30 minut! Vaše zařízení tak mohou být během chvíle opět v provozu.

Připojení více zařízení najednou

Zařízení je vybaveno několika zásuvkami, takže k němu můžete připojit několik zařízení najednou. Produkt nabízí 2 výstupní porty USB 18 W, 1 vstupní port micro USB 18 W a vstupní/výstupní port USB-C 18/20 W. Co to znamená v praxi? S powerbankou můžete například napájet tablet a 2 chytré telefony najednou - už nemusíte čekat, až se první zařízení nabije, než připojíte další!

Nedělejte si starosti s bezpečností

Vysoce výkonná polymer-iontová baterie zajišťuje nejen rychlé, ale i bezpečné nabíjení. Baseus nabízí mimo jiné ochranu proti přepětí, nadproudu, nadměrnému vybití a zkratu. Powerbanka je také vybavena teplotními čidly NTC, která zabraňují přehřátí. Produkt inteligentně detekuje připojená zařízení a upravuje rychlost nabíjení, aby je chránil před poškozením.

Navrženo pro vaše pohodlí

Udržet powerbanku v perfektním stavu není žádný problém. Jeho pouzdro má na dotek příjemnou texturu, která odolává potu a otiskům prstů - snadno se udržuje čisté. Můžete ji pohodlně používat i v létě. Výrobek je vybaven přehledným displejem LED, který v reálném čase zobrazuje aktuální úroveň nabití baterie.

Dokonalý společník na cesty

Pořiďte si spolehlivý zdroj energie, který vás může doprovázet téměř všude. Powerbanka Baseus je lehká a praktická - nebudete mít problém ji přenášet. Tento praktický přístroj si můžete vzít i na palubu letadla - splňuje všechny požadavky na.bční požadavky. Baseus vám umožní pohodlně nabíjet vaše zařízení, kdekoli potřebujete.

Můžete ji použít mnoha způsoby

Powerbanka nemusí sloužit jen k nabíjení telefonu! Zařízení Baseus je vhodné pro širokou škálu aplikací. Potřebujete se v horkém letním dni ochladit? Zapojte přenosný ventilátor a užívejte si příjemný vánek! Výpadek proudu, váš notebook je před vybitím a vy musíte dokončit důležitý projekt? Powerbanka přichází na pomoc! Dlouhá výdrž baterie a přenosný design jistě splní vaše očekávání.

Specifikace

Výrobce Baseus
Název Powerbanka s digitálním displejem Bipow
Model PPBD050401
Rozměry 68,8x153x41,7 mm
Barva Černá
Typ baterie Lithiový polymer
Kapacita 30 000 mAh/3,7 V (111 Wh)
Energetická účinnost ≥75%
Vstup Micro USB 5 V/2 A, 9 V/2 A
Vstup USB-C 5 V/3 A, 9 V/2 A
Výstup USB-C 5 V/3 A, 9 V/2,22 A, 12 V/1,5 A
Výstup USB1/USB2 5 V/3 A, 9 V/2 A, 12 V/1,5 A
Celkový výstupní proud 5 V/3 A max.

038281
31277 ks
6932172618278

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product