• 3% sleva u platby převodem
Powerbank Romoss SW20S Pro 20000mAh, 30W (biały)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Powerbanka Romoss SW20S Pro 20000mAh, 30W (bílá)

646 Kč (s DPH) 534 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Powerbanka Romoss SW20S Pro 20000mAh, 30W (bílá)

Zajistěte bezpečné a rychlé nabíjení svých zařízení, ať jste kdekoli. Powerbanka SW20S Pro má kapacitu 20000 mAh a 30W rychlé nabíjení. 3 výstupy USB umožňují nabíjet více zařízení současně a 3 vstupy zajišťují pohodlnou obnovu powerbanky. Digitální LED displej zobrazuje úroveň nabití a také napětí a proud v ampérech.


Nabíjejte až 3 zařízení současně

Výrobek má až tři výstupní porty, které umožňují nabíjet až tři zařízení současně. SW20S Pro je vybavena jedním portem USB-C s rychlonabíjením (30 W) a dvěma porty USB s rychlonabíjením (22,5 W). Šetřete čas a nabíjejte více zařízení najednou!


Vysoká kapacita - rychlé nabíjení

Romoss SW20S Pro má baterii s kapacitou 20000 mAh, která nabije váš smartphone až několikanásobně. Navíc výrobek nabízí rychlé nabíjení (30 W) - nyní můžete svůj iPhone nabít až na 60 % za pouhých 30 minut.


Bezpečnost při používání

Nemusíte se bát, že byste při nabíjení poškodili své zařízení - powerbanka Romoss chrání proti přebití, přepětí, nadproudu, zkratu, elektromagnetickému poli a škodlivé teplotě.


Snadný přístup ke klíčovým informacím

Powerbanka Romoss je vybavena digitálním LED displejem, který poskytuje informace o úrovni nabití. To však není vše. Inovativní technologie umožňuje přepínat mezi režimy a zobrazovat informace o napětí a rychlosti nabíjení. Kromě toho se na displeji zobrazí malá ikona, když je nabíječka v režimu rychlého nabíjení.


Bezproblémové obnovení napájení powerbanky

V případě potřeby můžete powerbanku SW20S Pro dobít pomocí kabelu Micro USB, Lightning a USB-C. Plné dobití powerbanky pak trvá 5 hodin a po uplynutí této doby je opět připravena k použití.


Součástí balení je: - baterie pro napájení z elektrické sítě, která je součástí balení:

  • Powerbanka
  • Uživatelská příručka

Specifikace: Vnitřní baterie s kapacitou 2,5 l:

Výrobce: Česká republika Výrobce: Česká republika Výrobce: Romoss
Model SW20S Pro
Kapacita 20000mAh
Rychlé nabíjení 30 W
Barva Bílá
036987
1677 ks
6936857200987

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product