• 3% sleva u platby převodem
Powerbank Baseus Bipow 30000mAh, 2xUSB, USB-C,15W (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Powerbanka Baseus Bipow 30000mAh, 2xUSB, USB-C,15W (černá)

1 011 Kč (s DPH) 836 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Powerbanka Baseus PPBD050201 15W

Chcete mít možnost rychle nabíjet svá zařízení téměř kdekoli na světě? Vyzkoušejte powerbanku Baseus PPBD050201 s kapacitou 30 000 mAh! Můžete k ní připojit několik zařízení najednou a nemusíte se bát o jejich bezpečnost - komplexní systém ochrany účinně zabraňuje poškození. Vestavěný LED displej usnadňuje používání výrobku a jeho kompaktní rozměry, nízká hmotnost a splnění mezinárodních norem pro leteckou přepravu vám umožní vzít si jej s sebou téměř kamkoli.

15.jpg

Rychlé nabíjení zařízení

Powerbanka podporuje několik protokolů rychlého nabíjení. Je kompatibilní mimo jiné s FCP, QC a AFC. Díky tomu je ideální pro napájení smartphonů Huawei, Xiaomi nebo Samsung. Umožňuje také rychlé nabíjení s výkonem 15 W. Vaše zařízení tak mohou být v mžiku opět v provozu.

17.jpg

Připojte několik zařízení najednou

Zařízení je vybaveno několika zásuvkami, takže můžete připojit více zařízení najednou. Produkt nabízí 2 výstupní porty USB, 1 vstupní port micro USB a vstupní/výstupní port USB-C. Co to znamená v praxi? Pomocí powerbanky můžete například napájet tablet a 2 chytré telefony současně - už nemusíte čekat, až se první zařízení nabije, než připojíte další!

16.jpg

Nebojte se o bezpečnost

Vysoce výkonná polymer-iontová baterie zajišťuje nejen rychlé, ale i bezpečné nabíjení. Baseus nabízí mimo jiné ochranu proti přepětí, nadproudu, nadměrnému vybití a zkratu. Powerbanka je také vybavena NTC teplotními čidly, která zabraňují přehřátí. Výrobek inteligentně detekuje připojená zařízení a upravuje rychlost nabíjení tak, aby je chránil před poškozením.

18.jpg

Navrženo pro vaše pohodlí

Udržet powerbanku v perfektním stavu již není problém. Její pouzdro má na dotek příjemnou texturu, která odolává potu a otiskům prstů - snadno se udržuje v čistotě. Můžete ji pohodlně používat i v létě. Výrobek je vybaven přehledným LED displejem, který v reálném čase zobrazuje aktuální úroveň nabití baterie.

19.jpg

Dokonalý společník na cesty

Pořiďte si spolehlivý zdroj energie, který vás může doprovázet téměř kdekoli. Powerbanka Baseus je lehkáJe kompaktní a praktická - její přeprava nebude problém. Toto šikovné zařízení si můžete vzít i na palubu letadla - splňuje všechny potřebné požadavky. Baseus vám poskytne pohodlí při nabíjení vašich zařízení kdekoli na cestáchRebe.

Můžete ji použít mnoha způsoby

Powerbanka nemusí sloužit jen k nabíjení telefonu! Zařízení Baseus je vhodné pro širokou škálu použití. Potřebujete se v horkém letním dni ochladit? Připojte přenosný ventilátor a užijte si příjemný vánek! Výpadek proudu, váš notebook je před vybitím a vy musíte dokončit důležitý projekt? Powerbanka přichází na pomoc! Její dlouhá výdrž baterie a přenosný design jistě splní vaše očekávání.

Specifikace

Výrobce Baseus
Název Powerbanka s digitálním displejem Bipow
Model PPBD050201
Rozměry 68,8x153x41,7 mm
Barva Černá
Typ baterie Lithium-polymer
Kapacita 30 000 mAh/3,7 V (111 Wh)
Energetická účinnost ≥75%
Vstup Micro: 5V/2A, Type-C: 5V/3A
Výstup USB1/USB2: 5V/3A, Type-C: 5V/3A, USB + Type-C: 5V/3A Max.

038602
34581 ks
6932172618230

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product