• 3% sleva u platby převodem
Track nastavitelná atletická překážka
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Track nastavitelná atletická překážka

Kvalitní vybavení pro překážkový běh, lehce nastavitelná výška od 77 - 107 cm, vhodná pro trénink na všech výkonnostních úrovních.
881 Kč (s DPH) 728 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
Kvalitní atletická překážka Merco Track nabízí na pět částí snadno rozložitelnou železnou konstrukci, jednoduché nastavení výšky a neméně jednoduchou úpravu těžiště překážky v závislosti na konkrétní zvolené výšce. Atletická překážka Merco Track je široká 105 cm, její hloubka je 60 cm a celková hmotnost je 5,2 kg. Výška překážky se nastavuje pomocí technicky nenáročného systému push-pin, který umožňuje pouhým stlačením dvou aretačních tlačítek nastavit jednu z nabízených výšek 77 cm – 85 cm – 92 cm – 101 cm – 107 cm. Po nastavení požadované výšky je nutné odpovídajícím způsobem změnit vyvážení překážky pomocí posouvacího závaží umístěného v základně překážky, aby byla zajištěná odpovídající funkce překážky a zaručená bezpečnost uživatele. Atletická překážka Merco Track je vhodná pro trénink na všech výkonnostních úrovních a všech věkových kategorií.
28665_32379
28 ks
8591792323795
Varianta
32379
Země původu
Čína
Celní sazebník
95069190

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product