• 3% sleva u platby převodem
Kit Outdoor 1.0 sada agility překážek balení 1 sada
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kit Outdoor 1.0 sada agility překážek balení 1 sada

Tréninková agility sada pro vytvoření překážkové dráhy na travnatém povrchu. Součástí 8 slalomových tyčí, 4 tyče, 8 spojek.
1 277 Kč (s DPH) 1 055 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
Sada agility překážek Kit Outdoor 1.0 je skvělá pomůcka pro vaše tréninky na hřišti s travnatým povrchem. Agility překážky se hodí pro sportovce všech sportovních odvětví, kluby a školy. Díky překážkám si zlepšujete svou kondici, efektivně trénujete rychlost a koordinaci dolních i horních končetin. Výšku tyčí můžete upravovat dle libosti a nastavit tak obtížnost dráhy. Součástí sady je i praktický vak z polyesteru pro snadné přenášení a uskladnění mezi jednotlivými tréninky. Parametry: - určené pro travnatý povrch - vhodné na zahradu, pro školy, sportovní kluby - součástí: 8x slalomová tyč 160 cm; 4x tyč 100 cm; 8x spojka - materiál: PVC - hmotnost sady 4,3 kg - součástí praktický vak
49186_62296
91 ks
8591792622966
Země původu
Indie
Celní sazebník
95069190
Balení
1 sada

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product