• 3% sleva u platby převodem
Adapter USB-A do USB-C Baseus Ingenuity OTG (niebieski)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Baseus Ingenuity USB-A na USB-C OTG adaptér (modrý)

115 Kč (s DPH) 95 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Adaptér Baseus Ingenuity USB-A na USB-C

Malý adaptér USB-A (USB 3.1) na USB-C od společnosti Baseus je kompatibilní s celou řadou zařízení a umožňuje přenášet soubory rychlostí až 10 Gb/s. Umožňuje také rychlé PD nabíjení (s příslušným kabelem, který je třeba zakoupit zvlášť). Zařízení je mimořádně odolné a zároveň kompaktní, takže ho můžete mít vždy po ruce.

1.jpg

Široká kompatibilita

Rozlučte se s omezeními. Adaptér Ingenuity je kompatibilní s většinou oblíbených zařízení. Konektor USB-A je ideální například pro počítače, síťové a automobilové nabíječky, rozbočovače USB a powerbanky. Port USB-C umožňuje mimo jiné připojit kabel pro rychlé nabíjení nebo kryt pevného disku.

2.jpg

Možnost rychlého nabíjení

Vaše nabíječka je vybavena portem USB-A a vy potřebujete port USB-C? Adaptér Baseus vám pomůže tento problém vyřešit! Pomocí tohoto adaptéru můžete k nabíječce snadno připojit například kabel pro rychlé nabíjení USB-C a během okamžiku nabíjet kompatibilní zařízení.

3.jpg

Okamžitý přenos souborů

Přenášíte často soubory mezi zařízeními? Už nemusíte donekonečna čekat, než všechny fotografie nebo dokumenty, které potřebujete, dorazí na místo určení. Vylepšený konektor USB 3.1 umožňuje až 20krát rychlejší přenos než USB 2.0. To znamená, že nyní můžete přenášet soubory rychlostí až 10 Gb/s!

4.jpg

Optimální řešení

Zajistěte si nejvyšší kvalitu. Adaptér má robustní pouzdro z hliníkové slitiny, které je odolné proti poškození, opotřebení a oxidaci. Vyznačuje se také rychlým a účinným odvodem tepla. Kromě toho má zařízení zabudovaný pokročilý čip, který je zodpovědný za jeho hladký chod a rychlý a stabilní přenos.

7.jpg

Lehký a kompaktní

Adaptér je mimořádně lehký, kompaktní a přenosný. Váží pouhých 5,9 g a má rozměry 14 x 22 x 8 mm. Můžete ho mít vždy po ruce - snadno se vejde do batohu, kabelky, kapsy nebo dokonce do peněženky. Vezměte si ho do práce nebo na dovolenou a užívejte si jeho funkčnost, kdekoli budete chtít!

5.jpg
Výrobce: Baseus
Model ZJJQ000103
Barva Modrá
Materiál Slitina hliníku
Rychlost přenosu Až 10 Gb/s
Vstup USB-A
Výstup USB-C
Hmotnost 5,9 g
Rozměry 14 x 22 x 8 mm
031668
3166 ks
6932172605803

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product