• 3% sleva u platby převodem
Głośniki 2.0 Edifier R1700BT (czarne)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Reproduktory Edifier R1700BT 2.0 (černé)

2 818 Kč (s DPH) 2 329 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Vysoce kvalitní zvuk

K univerzálním reproduktorům Bluetooth R1700BT můžete připojit libovolné zařízení. Připojte herní konzoli, počítač nebo televizor a získejte mimořádně kvalitní zvuk. Multifunkční dokonalost těchto reproduktorů Bluetooth přináší jasnou hodnotu zábavy. Reproduktor R1700BT má vestavěné digitální zpracování signálu (DSP) a řízení dynamického rozsahu (DRC), které zabraňují zkreslení; technologie reproduktoru skutečně odpovídá vašim hudebním očekáváním. Reproduktory Bluetooth R1700BT umožňují zachovat esteticky čistý zvuk, aniž byste museli obětovat kvalitu a výkon. Navíc jsou k vám natočeny pod úhlem 10 stupňů, takže hudba, kterou přehrávají, míří přímo na vás.

Výškový reproduktor Eagle Eye

Díky nově vyvinutému 19mm výškovému reproduktoru Eagle Eye s kopulovitým tweeterem jsou v modelu R1700BT zřetelné i ty nejmenší zvuky. Díky svým žádoucím rozměrům a vylepšeným parametrům splňuje model Eagle Eye svou pověst a požadavky. Díky uspokojivému zvuku jsou vaše skladby bohaté a plné a poskytují plně profesionální zážitek z poslechu.

Sofistikovaný styl

R17000BT jsou uloženy v ručně vyrobené vinylové skříni z ořechového dřeva, která jim dodává elegantní vzhled. Vysoce kvalitní klasická dřevěná povrchová úprava je dokonalým doplňkem každého interiéru.

Solidní reproduktor

4" basové měniče v každém reproduktoru poskytují bohaté basy a čisté výšky. Přední port bassreflexu zvýrazňuje nízké frekvence, takže basy jsou silnější. Spárujte svůj chytrý telefon s elegantním regálovým reproduktorem prostřednictvím Bluetooth. S přehrávačem R1700BT můžete poslouchat hudbu donekonečna pouhým stisknutím tlačítka.

Správa hudby

Pohodlně umístěné knoflíky na boku reproduktoru umožňují plně ovládat zvuk, basy a výšky. Hudbu můžete měnit i z pohodlí gauče pomocí bezdrátového dálkového ovládání. Dálkový ovladač R1700BT je kompaktní dálkový ovladač, který vám pomůže ovládat hlasitost a vybírat vstupní zdroj z druhého konce místnosti. Spárujte svůj chytrý telefon s elegantním regálovým reproduktorem prostřednictvím Bluetooth. Stisknutím tlačítka můžete z těchto reproduktorů Bluetooth poslouchat hudbu donekonečna. R1700BT se dodává se všemi kabely, které můžete potřebovat, abyste si mohli vychutnat hudbu hned po vybalení z krabice.

Specifikace

Celkový výkon RMS 15W×2 + 18W×2
Poměr signálu k šumu ≥85 dBA
Zkreslení ≤0.5%
Vstupní citlivost PC:700±50mV,AUX:550±50mV
Vstupní rozhraní PC/AUX/Bluetooth
Modul výškového reproduktoru Φ19mm hedvábná kopulka,6ohm
Woofer 4"(Φ116mm),6ohm
Rozměry 6 palců × 9,75 palce × 8 palců(Š × V × H)
Čistá hmotnost 6,6 kg
Připojovací kabel 5M/16,4FT

026371
785 ks
6923520265855

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product