• 3% sleva u platby převodem
Głośniki 2.0 Edifier R1380DB (brązowe)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Reproduktory Edifier R1380DB 2.0 (hnědé)

2 617 Kč (s DPH) 2 163 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Reproduktory Edifier R1380DB

Edifier R1380DB je zajímavou kombinací inovativní kvality zvuku a klasického designu. Profesionální reproduktory jsou vybaveny moderními měniči, které poskytují čistý a vyvážený zvuk. Dřevěná skříň účinně minimalizuje akustickou rezonanci. Dostupné optické, koaxiální a linkové porty umožňují připojení většiny modelů. S kodekem aptX můžete bezproblémově spárovat jakékoli zařízení Bluetooth 5.1. Pohodlné ovládání zajišťuje dálkové ovládání, které je součástí dodávky.


Plná kontrola nad zvukem

Umožňuje okamžitý přístup k nejdůležitějším funkcím. Boční panel zařízení Edifier umožňuje snadnou úpravu základních nastavení. Jedním pohybem můžete mimo jiné ovládat hlasitost, úroveň basů, výšky a basy. Přiložený dálkový ovladač umožňuje volně zapínat zařízení, přepínat skladby a vybírat zdroj zvuku. Zvukový signál můžete snadno upravit podle svých představ.

Digitální integrovaný obvod

Chcete-li zjistit, v čem reproduktory vynikají vynikající kvalitou zvuku, stačí nahlédnout dovnitř. Model R1380DB využívá digitální čip TI PCM9211, který zajišťuje přesnou reprodukci zvuku. Vestavěný výškový reproduktor má průměr 25 mm. Výškový, středový a basový reproduktor zajišťují skvělou vyváženost a přesné zpracování zvuku. O nezapomenutelný hudební zážitek se postará zesilovač třídy D s celkovým RMS výkonem 42 W.


Technologie Qualcomm

Díky široké kompatibilitě nabízí R1380DB mnoho možností připojení. Zařízení je vybaveno vstupem Line In, optickými a koaxiálními porty. Osvoboďte se od kabelů a všech omezení díky technologii Bluetooth 5.1. O spolehlivý bezdrátový přenos se stará kodek Qualcomm aptX. Zvolte správný způsob připojení zařízení, abyste mohli využívat plynulý a stabilní přenos.

Jedinečný obraz

Reproduktory Edifier nabízejí výjimečnou funkčnost a zároveň dobrý vzhled. Vše s dřevěnou skříňkou a stylovým designem. Výsledkem je neuvěřitelně elegantní a atmosférický charakter. Určitě budou vkusným doplňkem klasicky zařízených interiérů.


Specifikace

Výrobce Edifier
Model R1380DB
Verze Bluetooth V5.1
Frekvenční odezva 55 Hz - 20 kHz
Zvukové vstupy Linkový vstup, optický vstup, koaxiální vstup, Bluetooth
Úroveň hlasitosti ≤30 dB (A)
Výstupní výkon (RMS) 21 W + 21 W
Zvukové kodeky aptX, SBC
Barva Hnědá
Vstupní citlivost Line In1: 450 ±50 mV; Line In2: 550 ±50 mV; Optický/koaxiální: 450 ±50 mFFs; Bluetooth: 700 ±50 mFFs
Poměr signálu k šumu ≥85 dB (A)
Středotónový a basový měnič 4"
Výškový měnič 1"

028423
188 ks
6923520268962

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product