• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Głośniki 2.0 Edifier R2000DB (brązowe)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Reproduktory Edifier R2000DB 2.0 (hnědé)

4 747 Kč (s DPH) 3 923 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Edifier R2000DB

Reproduktory R2000DB jsou skvělou kombinací klasické dřevěné konstrukce a inovativních technologických aplikací pro vysokou kvalitu zvuku. Díky univerzálním optickým vstupům se nemusíte obávat o kompatibilitu s většinou modelů. Dodávané dálkové ovládání usnadňuje ovládání z krátké vzdálenosti. 25mm výškové reproduktory Eagle Eye produkují vynikající, čistý zvuk.

Kompaktní rozměry s velkým vnitřním prostorem

Pětipalcový výškový reproduktor vám jistě poskytne spoustu nezapomenutelných hudebních zážitků. Hliníková membrána a 1palcový měnič jsou navrženy tak, aby transformovaly středové a basové tóny, které správně vyvažují tonalitu. Zesilovač třídy D je navíc vybaven technologií digitálního zpracování signálu (DSP) a technologií řízení dynamické odezvy (DRC). Vychutnejte si bohaté detaily a relaxujte u vzrušujícího filmu, písně nebo hry.


Pohodlné ovládání

Model R2000DB je vybaven pohodlným bezdrátovým dálkovým ovládáním. Umožňuje zejména snadno přepínat zdroj, měnit úroveň hlasitosti nebo volit digitální režimy. Pomocí něj můžete nežádoucí skladbu ztlumit jediným pohybem. Ergonomický design se navíc přizpůsobí tvaru vaší ruky, aniž by vám působil nepohodlí.


Výjimečná kvalita zvuku

Sada reproduktorů Edifier je profesionálním doplňkem počítačů a herních konzolí. Skvěle se hodí do každého prostoru a nabízí řadu funkcí, které vyhovují individuálnímu životnímu stylu. Odolný materiál MDF zcela minimalizuje akustickou rezonanci. S reproduktory R2000DB si můžete vychutnat velkolepý zvukový efekt, který doplní herní zážitek.

Nadčasový obraz

Precizní řemeslné zpracování a klasický charakter jsou zdařilou kombinací, která dobře vynikne ve stylově zařízené místnosti. Dřevěná lesklá skříň z MDF zcela eliminuje akustickou rezonanci, a tím i přenos zbytečných vibrací a hluku. Připojte reproduktory ke gramofonu, televizoru nebo notebooku a ponořte se do atmosférické relaxační hudby.


Specifikace

Výrobce Edifier
Model R2000DB
Celkový výkon EFEKTIVNÍ HODNOTA 24 W × 2 + 36 W × 2
Poměr signálu k šumu ≥85 dB(A)
Frekvenční odezva 50Hz~20kHz (@+/-3db)
Vstupní citlivost LiLine 1: 800 mV ± 50 mV; Line 2: 600 mV ± 50 mV; OPT: 500 mFFs ± 50 VFR;
Typ vstupu Bluetooth, 3,5 mm na RCA, optický a koaxiální kabel
Membrána výškového reproduktoru Φ25 mm Ru-Fe-B, 6Ω hedvábná kopulka
Snímač s plným rozsahem 5,25"
028426
79 ks
6923520264872

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product