• 3% sleva u platby převodem
Głośniki 2.0 Edifier R1280Ts (brązowe)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Reproduktory Edifier R1280Ts 2.0 (hnědé)

2 313 Kč (s DPH) 1 912 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Edifier R1280Ts

Jemná kombinace atraktivního retro vzhledu s moderním smyslem pro kvalitu zvuku. Sluchátka Edifier R1280T jsou určena i pro ty nejnáročnější audiofily. Jejich celkový efektivní výkon je 42 W a díky 2 portům RCA k nim můžete připojit až 2 zařízení současně. Pomocí vestavěných knoflíků můžete zvuk vyladit podle svých představ. Přiložený dálkový ovladač usnadňuje ovládání reproduktorů.


Zvuk studiové kvality

Modely R1280T poskytují fantastickou kvalitu signálu pro dokonalý zvukový zážitek. Výškový reproduktor s hedvábnou kopulí a 4palcový basový reproduktor poskytují solidní vyvážení, překvapivé detaily a křišťálově čistý zvuk. Stabilní RMS výkon až 42 W eliminuje zkreslení, zatímco přední basový port zvýrazňuje basy. Další výstup umožňuje připojení externího subwooferu (není součástí dodávky).

Komfort používání

Na bočním panelu jsou knoflíky pro nastavení nejdůležitějších funkcí. Během okamžiku můžete měnit nejen hlasitost, ale také výšky a basy. K reproduktorům se dodává také malý dálkový ovladač pro dálkové ovládání základních nastavení. Je zodpovědný za zapnutí, vypnutí a ztlumení reproduktorů na krátkou vzdálenost.


Duální vstup RCA

R1280Ts nabízí zajímavou možnost pohodlného připojení zařízení a objevování nezapomenutelných zážitků při hudební zábavě. Porty RCA jsou připraveny pro připojení až dvou zařízení současně. Už nemusíte přenášet zdroje zvuku, hledat správné kabely a ztrácet čas jejich přepínáním.

Klasika je stále v módě

Chytrá kombinace funkčnosti a estetiky je vítěznou kombinací. Dřevěná skříň reproduktoru účinně minimalizuje akustické rezonance, čímž eliminuje zbytečné vibrace a zlepšuje kvalitu zvuku. Navíc díky němu vypadá R1280T tak osobitě. Jejich elegantní a stylový design je dokonalým doplňkem stylového interiéru, obývacího pokoje nebo pracovny.


Specifikace

Výrobce Edifier
Model R1280Ts
Výstupní výkon RMS 21 W x2
Reproduktorová jednotka Φ13 mm výškový reproduktor + 4palcový středový reproduktor
Poměr signálu k šumu ≥85 dBA
Frekvenční odezva 52 Hz - 20 kHz
Vstupní citlivost VstupVstup 1: 750 mV ± 50 mV; Vstup 2: 550 mV ± 50 mV

028417
508 ks
6923520268405

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product