• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Głośniki 2.0 Edifier Airpulse A80 (brązowe)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Reproduktory Edifier Airpulse A80 2.0 (hnědé)

12 615 Kč (s DPH) 10 426 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Reproduktory Edifier A80

Vychutnejte si nejvyšší kvalitu zvuku s certifikací Hi-Res. Edifier A80 je vybaven pokročilým procesorem XMOS a umožňuje bezztrátové přehrávání hudby i přes USB. Díky několika dostupným portům můžete snadno připojit vybraná zařízení. Podporují také bezdrátové připojení Bluetooth a umožňují nezávislé nastavení výšek a basů pomocí příslušných knoflíků.

Více možností připojení

Už se nemusíte omezovat - A80 je kompatibilní s většinou běžných zdrojů zvuku. Jsou vybaveny porty, jako je optický AUX, PC a USB, které umožňují připojení široké škály zařízení. Spolehlivé připojení Bluetooth 5.0 navíc zajišťuje rychlý a stabilní bezdrátový přenos signálu. Spárujte své zařízení s reproduktory a užívejte si téměř neomezenou svobodu!

Nejmodernější technologie pro vynikající kvalitu zvuku

Proč má Edifier A80 tak dobrý zvuk? Pokročilý procesor XMOS a integrovaná funkce USB vám umožní vychutnat si nejlepší zdroje zvuku, které nevyžadují kompresi a poskytují bezztrátovou kvalitu přehrávání. Zařízení jsou také vybavena pokročilým digitálním zesilovačem třídy D. To vše vám umožní vychutnat si křišťálově čistý a ohromující zvuk.

Pokročilá řešení

A tím pro vás vybavení nekončí! Reproduktory jsou navrženy tak, aby účinně minimalizovaly zkreslení. Nemusíte se obávat nepříjemného mřížkování a mají vylepšený systém zesílení. Navíc další výstupní rozhraní umožňuje připojit nezávislý subwoofer (není součástí dodávky). Využijte všechny možnosti a objevte své oblíbené skladby!

Získejte ještě zajímavější zvuk

Vyzdvihněte nejzajímavější momenty svých oblíbených hudebních žánrů. Reproduktory A80 umožňují přesné ovládání hlasitosti, basů a výšek. K tomuto účelu slouží knoflíky na zadním panelu jedné z jednotek. Upravte si zvuk podle svých představ a znovu si vychutnejte své oblíbené skladby. Rock, metal nebo jazz - s Edifierem může každý hudební žánr znít ještě lépe!

Úžasný design

Edifier A80 je zdařilou kombinací fantastické kvality zvuku a klasického, stylového designu. Díky ořechové barvě vypadají spotřebiče opravdu elegantně a mohou dokonale doplnit jakoukoli sestavu. Zároveň minimalizuje akustickou rezonanci - zbytečné vibrace a mřížky zůstanou jen nepříjemnou vzpomínkou!

Specifikace

Výrobce Edifier
Model A80
Výškový reproduktor Páska, trubka
Středový reproduktor 4,5palcový, hliníkový, 30mm kužel VC
Systém zesílení Digitální zesilovač s procesorem XMOS
Výstupní výkon L/R (výšky): 10 W + 10 W;
L/R (woofer): 40 W + 40 W;
Frekvenční odezva 52 Hz - 40 kHz
Poměr signálu k šumu L/R: ≥90 dB(A)
Vstup AUX, PC, USB, optický vstup, Bluetooth (optický vstup a vstup USB podporují vzorkovací frekvenci až 192 kHz).
Vstupní citlivost AUX: 450 ±50 mV;
PC: 550 ±50 mV;
USB: 400 ±50 mFFs;
Optický: 400 ±50 mFFs;
Bluetooth: 500 ±50 mFFs;
Verze Bluetooth 5.0
Sekundární výstup 1200 mV max.
Napětí AC 100-240 V / 50-60 Hz
Rozměry 140 x 250 x 220 mm
Hmotnost (pár reproduktorů) 9,3 kg

028493
15 ks
6970582640915

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product