• 3% sleva u platby převodem
Głośnik Edifier MG300 (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Reproduktor Edifier MG300 (černý)

1 060 Kč (s DPH) 876 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Reproduktor Edifier MG300

Edifier MG300 je dokonalou kombinací funkčnosti a stylového designu a díky 52mm měničům poskytuje fantastickou kvalitu zvuku. Nabízí také 2 režimy přehrávání. Užívejte si spolehlivé připojení Bluetooth 5.3 a pomocí vestavěného mikrofonu volně komunikujte s přáteli. Zařízení je napájeno kabelem USB. Má také integrovanou zvukovou kartu a dynamické podsvícení RGB.

Různé možnosti připojení

K reproduktoru se můžete připojit dvěma způsoby. Pokud chcete, použijte kabel USB. MG300 má integrovanou zvukovou kartu, takže je ideální pro počítače, které mají k dispozici pouze jeden port USB. Dáváte přednost bezdrátovému připojení? K reproduktoru se připojíte pomocí spolehlivého připojení Bluetooth 5.3, které zajišťuje rychlý a stabilní přenos s dosahem až 30 m.

Fantastická kvalita zvuku

Užijte si skvělou kvalitu zvuku při poslechu hudby nebo hraní her. Model MG300 je vybaven dvěma 52mm měniči. Každý z nich byl 30krát profesionálně vyladěn a má výkon 2,5 W. Díky tomu zařízení poskytuje přirozené, ale čisté výšky a hluboké a silné basy. S nástrojem Edifier objevíte dosud neznámé detaily svých oblíbených skladeb!

2 režimy přehrávání

Přizpůsobte si řečníka svým potřebám a dopřejte si nezapomenutelný zážitek. MG300 umožňuje vybrat si ze 2 režimů přehrávání. Hudební režim vylepšuje vokály a poskytuje fantastickou kvalitu zvuku při poslechu skladeb. Herní režim je ideální pro hraní her. Díky tomu jsou všechny detaily lépe slyšitelné. Nyní můžete snadno slyšet přicházejícího protivníka a vyslat na něj přesnou střelu!

Úžasný design

Model MG300 vám poskytne nejen skvělou kvalitu zvuku, ale je také fantastickým doplňkem vašeho pracovního stolu. Je vybaven barevným podsvícením RGB, které mu dodává moderní herní nádech. Má také stylovou kovovou síťku a snadno použitelná silikonová tlačítka. Přídavné protiskluzové podložky zajišťují potřebnou stabilitu a šikmý design minimalizuje oslnění. K dispozici je také až 6 režimů podsvícení.

Vestavěný mikrofon

Tím překvapení nekončí! MG300 je také ideální pro síťové hraní. Je vybaven malým mikrofonem, který umožňuje nerušeně hovořit s ostatními hráči. Speciální silikonový kryt navíc izoluje vnější vibrace, takže si během hlasových hovorů můžete vychutnat křišťálově čistý zvuk. Se zařízením Edifier si můžete být jisti, že vás ostatní členové týmu perfektně slyší!

Specifikace

Výrobce Edifier
Model MG300
Barva Černá
Připojení USB-A (se zvukovou kartou), Bluetooth
Verze Bluetooth 5.3
Senzor 52 mm
Výstupní výkon (s omezením zkreslení) 2,5 W + 2,5 W
Frekvenční odezva 80 Hz - 20 kHz
Hladina hluku ≤25 dB(A)
Vstup 5 V - 1 A
Hmotnost Přibližně 0,9 kg
Podsvícení RGB

033237
92 ks
6923520269327

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product