• 3% sleva u platby převodem
Głośniki 2.0 Edifier R19BT (czarne)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Reproduktory Edifier R19BT 2.0 (černé)

829 Kč (s DPH) 685 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Reproduktory Edifier R19BT 2.0

Získejte úspěšnou kombinaci kvalitního zvuku a stylového designu. Reproduktory Edifier R19BT 2.0 jsou vybaveny 2,75palcovými měniči a výkonem 2 W + 2 W, které poskytují čistý a detailní zvuk. K vybranému zařízení je můžete připojit třemi způsoby - přes USB nebo kabel AUX a Bluetooth 5.3. K dispozici je také výstup pro sluchátka.

5.jpg

Vysoká kvalita zvuku

Dopřejte si nezapomenutelný hudební zážitek. Model R19BT využívá 2,75palcové měniče, které poskytují vynikající kvalitu zvuku. Díky promyšlené konstrukci navíc pravý a levý reproduktor hrají se stejnou hlasitostí, čímž je dosaženo dokonale vyváženého stereofonního efektu. Obě jednotky jsou navíc mírně nakloněné směrem nahoru, takže k vašim uším optimálně proniká čistý zvuk. Na přední straně reproduktorů je také port Bass Reflex pro hluboké a silné basy.

Několik možností připojení

Užijte si svobodu. Sluchátka R19BT podporují technologii Bluetooth 5.3, takže je můžete bezdrátově připojit k vybranému zařízení bez obav ze zpoždění nebo jiných problémů se signálem. Díky integrované zvukové kartě je navíc můžete připojit k počítači pomocí kabelu USB. K dispozici je také port AUX. Pomocí něj můžete reproduktory připojit k dalším zařízením, například k telefonu.

Uživatelsky přívětivé webové stránky

Reproduktory R19BT mají nejen skvělý zvuk, ale také se velmi snadno používají. Na jednom z reproduktorů najdete velký 25mm multifunkční knoflík, který umožňuje rychlé zapnutí a vypnutí a nastavení hlasitosti. S Edifierem máte vše, co potřebujete, na dosah ruky! Na přední straně jednoho z reproduktorů je také konektor, takže můžete kdykoli pohodlně připojit sluchátka.

Úžasný design

Získejte dokonalou kombinaci funkčnosti a estetiky. Reproduktory R19BT zaujmou nejen vysokou kvalitou zvuku, ale také mimořádně moderním a elegantním vzhledem. Černá barva a jednoduchý design jim dodávají originální, stylový charakter - skvělý doplněk téměř každého aranžmá! K ještě zajímavějšímu vizuálnímu zážitku navíc přispívají detaily, jako je bílý kryt proti prachu.

4.jpg

Zahrnuto

  • Reproduktory
  • 3,5mm audio kabel (0,8 m)
  • Uživatelská příručka

Specifikace

Výrobce Edifier
Model R19BT
Barva Černá
Senzor 2,75″
Připojení Kabelové/bezdrátové připojení
Rozhraní Bluetooth 5.3, zvuková karta USB, AUX
Sluchátkový výstup Ano
Výstupní výkon 2 W + 2 W
Frekvenční odezva 8 Hz - 19 kHz
Hladina hluku ≤25 dB(A)
Vstup 5 V - 1 A
Hmotnost Přibližně 1,35 kg

036347
95 ks
6923520269396

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product