• 3% sleva u platby převodem
Głośniki 2.0 Edifier HECATE G1500 (czarne)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Reproduktory Edifier HECATE G1500 2.0 (černé)

989 Kč (s DPH) 817 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Reproduktory Edifier HECATE G1500 2.0

Reproduktory Edifier HECATE G1500 2.0 jsou ideální volbou nejen pro hráče. 2,5" měniče s plným rozsahem poskytují čistý a detailní zvuk a zvukový efekt H+ vám zajistí nezapomenutelný herní zážitek. Můžete si také vybrat ze 3 režimů přehrávání a 12 typů podsvícení RGB. Reproduktory jsou také vysoce kompatibilní a podporují tři způsoby připojení - přes Bluetooth 5.3, USB nebo 3,5mm kabel AUX.

Zvuk na nejvyšší úrovni

Reproduktor G1500 s 2,5" měničem a špičkovým výkonem 5 W + 5 W dokáže poskytnout zvuk bohatý na detaily, ohromující zvuk, čisté výšky a hluboké basy. Za zmínku stojí také speciální efekt H+, který vylepšuje zvuk kroků a výstřelů - ideální pro hráče! Nyní můžete snadno slyšet přicházející soupeře a předvídat jejich pohyby.

Jedinečný design

Hledáte reproduktory, které vylepší váš herní prostor a dokonale ho doplní? HECATE G1500 si zamilujete! Díky barevnému podsvícení RGB si můžete přizpůsobit styl podle svých preferencí výběrem z 12 dostupných efektů. Nyní si můžete snadno vytvořit jedinečnou atmosféru! Reproduktory mají také originální šestihranný tvar. Mají také zabudovaná malá tlačítka pro snadné ovládání.

3 režimy přehrávání

Tyto jedinečné reproduktory jsou ideální pro různé scénáře. Nabízejí 3 režimy přehrávání, takže si jejich výkon můžete přizpůsobit svým potřebám. V režimu Hudba si poslechnete to nejlepší z vašich oblíbených skladeb. Režim Film vám poskytne ještě lepší zážitek při sledování filmů a televizních pořadů. Hra je fantastickou volbou pro hráče - zvýší vaše ponoření do hry a zpříjemní váš herní zážitek.

Široká kompatibilita - 3 možnosti připojení

Bez ohledu na to, jaká zařízení nejčastěji používáte, poskytne vám model G1500 vysoce kvalitní zvuk téměř v každé situaci. Model G1500 má širokou škálu kompatibility - pomocí 3,5mm kabelu AUX jej můžete snadno připojit k telefonu, počítači, iPadu nebo dokonce ke konzolím Nintendo Switch či XBOX. Kabel USB umožňuje připojit je k notebooku nebo ke konzoli PlayStation 4. Dáváte přednost bezdrátovým řešením? Reproduktory můžete spárovat s chytrým telefonem, notebookem nebo tabletem pomocí rozhraní Bluetooth 5.3, které zajišťuje rychlý, stabilní a spolehlivý přenos.

Zahrnuto

  • Reproduktory
  • Uživatelská příručka
  • Nálepka s logem značky

Specifikace

Výrobce Edifier
Model HECATE G1500
Barva Černá
Připojení Drátové/bezdrátové/kabelové
Rozhraní Bluetooth 5.3 / USB / 3,5 mm
Profily Bluetooth A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Zvukové kodeky SBC
Výstupní výkon (RMS) 2,5 W + 2,5 W
Špičkový výstupní výkon 5 W + 5 W
Senzor Plný rozsah 2,5"
Frekvenční odezva 93 Hz - 20 kHz
Poměr signálu k šumu (SNR) 80 dB
Hladina hluku ≤25 dB(A)
Režimy přehrávání Hra / Hudba / Film
Podsvícení RGB
Power USB
Délka kabelu 1,5 m
Rozměry (každý reproduktor) 104 x 122 x 165 mm
Hmotnost 0,98 kg

035887
33 ks
6923520269716

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product