• 3% sleva u platby převodem
Głośniki 2.0 Edifier R1280DB (brązowe)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Reproduktory Edifier R1280DB 2.0 (hnědé)

2 415 Kč (s DPH) 1 996 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Reproduktory Edifier R1280DB

Edifier R1280DB úspěšně kombinuje vynikající kvalitu zvuku s klasickým, elegantním designem. S celkovým výkonem 42 W a 4palcovým wooferem poskytují nezapomenutelný hudební zážitek. Pohodlné ovládání usnadňují vestavěné knoflíky a dálkové ovládání, které je součástí dodávky. Reproduktory jsou vybaveny dvěma vstupy RCA, optickým vstupem a koaxiálním vstupem. Můžete se k nim připojit také přes Bluetooth.

Ohromující zvuk

Užijte si skvělou kvalitu zvuku. Aktivní reproduktory Edifier R1280DB 2.0 mají RMS výkon až 42 W. Mají vestavěný 4palcový basový reproduktor a přední basový port. Díky tomu poskytují úžasný, čistý a hluboký zvuk. Navíc můžete pomocí knoflíků na bočním panelu doladit hlasitost, výšky a basy podle svých představ.

Různé možnosti připojení

Reproduktory jsou vysoce kompatibilní a nabízejí širokou škálu možností připojení. K dispozici jsou dvě připojení RCA a nově také optický a koaxiální vstup. Můžete se také zbavit kabelů a zvolit bezdrátové připojení. Spolehlivé připojení Bluetooth zajišťuje rychlý a stabilní přenos zvuku. Díky tomu můžete k reproduktorům snadno připojit vybraný zdroj zvuku a objevit své oblíbené skladby v nové a lepší kvalitě.

Funkční dálkové ovládání

Součástí sady je také praktický dálkový ovladač pro pohodlné dálkové ovládání modelu R1280DB. Pomocí něj můžete například zapnout, vypnout nebo ztlumit reproduktory, upravit hlasitost nebo vybrat zdroj zvuku. Přehrávání můžete ovládat také přes Bluetooth. Už nemusíte vstávat z pohovky nebo křesla, abyste změnili skladbu nebo ztlumili hudbu!

Nadčasový design

Reproduktory Edifier R1280DB poskytují nejen špičkový zvuk, ale jsou také velmi příjemné na pohled. Jejich skříň ze 100% MDF vypadá opravdu dobře a minimalizuje akustickou rezonanci - nemusíte se tedy obávat nežádoucích vibrací. Díky klasickému a elegantnímu designu se hodí téměř do každého prostředí.

Specifikace

Výkon L/R: 21W+21W RMS
Poměr signálu k šumu 85 dBA (A)
Hladina hluku 25 dB (A)
Vstupní citlivost LINE IN1: R/L:450±50mV;
LINE IN2: R/L:550±50mV;
OPT/COA: R/L:500±50mFFS;
Bluetooth: R/L:700±50mFFS
Frekvenční rozsah 55 Hz - 20 kHz
Basová jednotka 4 palce (116 mm)
Jednotka výškového reproduktoru 13mm hedvábný výškový reproduktor

026367
1279 ks
6923520265527

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product