• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Głośniki 2.0 Edifier R1855DB (czarne)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Reproduktory Edifier R1855DB 2.0 (černé)

3 223 Kč (s DPH) 2 664 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Starý design, moderní technologie

Aktivní reproduktorový systém Edifier R1855DB je navržen s ohledem na funkčnost. Starý design byl obnoven, ale pro dosažení co nejlepších zvukových efektů byly použity nejmodernější technologie. Skříň je vyrobena ze silné MDF desky, která se na trhu osvědčila již před mnoha lety. Technologie Bluetooth byla zavedena s cílem rozšířit možnosti přehrávání hudby z telefonů, tabletů nebo notebooků. Jedná se o rovnováhu mezi funkčností a designem.

Vysoká kvalita zpracování

Reproduktory R1855DB jsou vyrobeny z dřevovláknité desky střední hustoty, která snižuje zkreslení a minimalizuje akustickou rezonanci. Jeho sloupek je nakloněn pod úhlem 10°, což zajišťuje přesnost a dokonalou reprodukci zvuku. Konstrukce je navržena tak, aby se dostala přímo k vašim uším. 4palcové středobasové a basové měniče produkují bohaté basy. Výškové jednotky také produkují čisté výšky. To je 70 wattů čistého zvuku.

Praktický provoz

Reproduktory lze ovládat pomocí přiloženého bateriového dálkového ovládání. Funguje s infračerveným portem na přední straně reproduktoru. Ovládání hlasitosti, přepínání vstupů, ztlumení reproduktorů a ovládání přehrávání přes Bluetooth máte na dosah ruky. Snadno se používá a pro maximální pohodlí padne do dlaně.

Hrajte si s technologiemi

Model R1855DB je klasický a zábavný díky nejnovější technologii Bluetooth, která vám umožní přehrávat hudbu nebo oblíbené filmy z telefonu, tabletu nebo notebooku. Díky dálkovému ovládání, které umožňuje dálkově ovládat reproduktory, a skrytým potenciometrům na zadní straně reproduktoru, které umožňují přizpůsobit si oblíbené zvuky, máte navíc k dispozici spoustu možností.

Specifikace

Výrobce Edifier
Model R1855DB
Výstupní výkon RMS 16w×2 + 19w×2
Poměr signálu k šumu -85db
THD (celkové harmonické zkreslení) 0.5%
Vstupní citlivost PC 700 ± 50 mv
Citlivost vstupu AUX 550 ± 50 mv
Typ vstupu AUX, RCA, Bluetooth, optický a koaxiální kabel
Výškový reproduktor 19mm hedvábná kopulka 6ohm
Subwoofer 4" (116 mm) 6ohm
Rozměry reproduktorů 154 x 254 x 224 mm

028510
235 ks
6923520268597

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product