• 3% sleva u platby převodem
Głośnik Edifier MP230 (brązowy)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Reproduktor Edifier MP230 (hnědý)

2 212 Kč (s DPH) 1 828 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Bezdrátový reproduktor Edifier MP230

Úspěšná kombinace moderní technologie a retro stylu? Edifier dokazuje, že je to možné! Model MP230 vypadá elegantně a díky 48mm měničům a zesilovači třídy D poskytuje vynikající kvalitu zvuku. Odolná baterie poskytuje výdrž až 16 hodin na jedno nabití a Bluetooth 5.0 zajišťuje spolehlivé bezdrátové připojení. Přehrává také hudbu z karty TF nebo přes kabel AUX.

Poutavý zvukový zážitek

Proč má MP230 tak dobrý zvuk? Jeho stereofonní akustický systém se skládá ze 2 48mm měničů a integrovaného dvojitého pasivního zářiče. To vše přináší rozšířené zvukové pole, výrazné výšky, vylepšené basy a bohaté detaily. Kromě toho technologie DSP a pokročilý zesilovač třídy D zajišťují křišťálově čistý zvuk a bezztrátovou kvalitu.

Více možností připojení

Přehrávejte hudbu z vybraného zdroje. Model MP230 podporuje technologii Bluetooth 5.0, která zajišťuje rychlý a stabilní bezdrátový přenos, delší výdrž baterie a vyšší odolnost proti rušení. Můžete jej také připojit k vybranému zařízení pomocí kabelu AUX. Hudbu můžete přehrávat také pomocí zvukové karty nebo karty TF.

Hodinová hudba

Nyní můžete poslouchat hudbu celý den bez rušení. Reproduktor je vybaven vysoce výkonnou lithium-polymerovou baterií s kapacitou 2600 mAh, která umožňuje přehrávat oblíbené skladby až 16 hodin na jedno nabití. Díky tomu je ideální nejen na doma, ale také například na výlet nebo piknik, a umožňuje poslouchat písničky, podcasty nebo audioknihy téměř kdekoli.

Praktická a stylová tlačítka

Reproduktor se snadno používá díky speciálně navrženým tlačítkům, která dokonale imitují klávesy klavíru. Jsou velmi příjemné na dotek a snadno se drží v prstech. Pomocí nich můžete například zapnout nebo vypnout MP230, pozastavit nebo obnovit přehrávání, aktivovat režim Bluetooth, přepnout skladbu nebo upravit hlasitost.

Ideální pro milovníky retro stylu

Design reproduktoru inspirovaný 50. a 60. lety minulého století jistě osloví milovníky retro stylu. Dřevěná skříň nejenže vypadá elegantně, ale je také příjemná na dotek a minimalizuje akustickou rezonanci pro ještě lepší kvalitu zvuku. Navíc jsou na spodní straně přístroje speciální podložky, které izolují nežádoucí vibrace a zvyšují jeho stabilitu.

Specifikace

Výrobce Edifier
Model MP230
Výstupní výkon (s omezením zkreslení) 10 W + 10 W
Frekvenční odezva 70 Hz - 13 KHz
SNR ≥85 dB(A)
Zvukový vstup Bluetooth, karta TF, AUX, zvuková karta
Kapacita baterie 2600 mAh
Doba přehrávání Až 16 h
Rozměry 162 x 84,5 x 96,5 mm
Hmotnost 0,85 kg

030536
2069 ks
6923520269211

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product