• 3% sleva u platby převodem
Głośniki 2.0 Edifier R1280T (brązowe)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Reproduktory Edifier R1280T 2.0 (hnědé)

2 112 Kč (s DPH) 1 745 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Spolehlivý výkon

Model R1280T jemně kombinuje atraktivní retro vzhled s moderním smyslem pro kvalitu zvuku. Díky 4" wooferu a kalibrovanému basovému portu poskytuje hutné a bohaté basové tóny, které naplní místnost pocitem obrovské hloubky. Věrná zvuková produkce a výkon modelu R1280T jsou snem každého audiofila. Uživatelé je ochotně připojují ke gramofonům, protože s nimi mohou dosáhnout nejlepšího zvukového zážitku. Vychutnejte si klasické vinylové desky a zároveň využijte pokroky moderní zvukové technologie.

Přesné ovládání

Přizpůsobte si zvukový zážitek pomocí ovládání basů, výšek a hlasitosti. Vysoce kvalitní zvuk, který produkují, přináší přesné a silné střední tóny, které zaujmou každého recenzenta. Součástí balení je praktické dálkové ovládání. Reproduktor Edifier R1280T má na boku zabudovaný ovladač tónu. V závislosti na vašich preferencích můžete mikroregulovat výšky a basy v rozmezí -6 až +6 db. Digitální ovládání hlasitosti se při každém zapnutí reproduktoru automaticky nastaví na pohodlnou úroveň.

Duální vstup RCA

R1280T lze připojit k více audio zařízením prostřednictvím dvou vstupů RCA. Při pohledu na zadní panel snadno zjistíte, který reproduktor je pasivní a který aktivní. Aktivní reproduktor má dva vstupy umístěné na zadním panelu. Tyto vstupy jsou ideální pro připojení RCA na RCA nebo RCA na AUX. Připojte je k počítači, notebooku, tabletu, telefonu nebo hudebnímu přehrávači. Reproduktory jsou vzájemně propojeny standardním reproduktorovým kabelem.

Specifikace

Výrobce Edifier
Model R1280T
Výstupní výkon RMS 21 W x2
Poměr signálu k šumu ≥85 dBA
Frekvenční odezva 75 Hz - 18 KHz (+/- 9 dB)
Vstupní citlivost

LPC: 750 mV ± 50 mV;
Aux: 550 mV ± 50 mV;

Typ vstupu

RCA - 3,5 mm pomocný, RCA

Basový reproduktor

4", 6Ω, s bassreflexovým portem

Výškový ovladač

13 mm, hedvábný výškový reproduktor, 4Ω

026368
271 ks
6923520263882

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product