• 3% sleva u platby převodem
Głośniki 2.0 Edifier MR4 (czarne)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Reproduktory Edifier MR4 2.0 (černé)

2 212 Kč (s DPH) 1 828 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Reproduktory Edifier MR4

Pokročilé reproduktory Edifier MR4 můžete používat nejen doma, ale také například v nahrávacím studiu. Jsou navrženy tak, aby poskytovaly vynikající kvalitu zvuku, a nabízejí 2 režimy přehrávání - Monitor a Hudba. Snadno ovladatelný knoflík umožňuje jednoduchý přístup k jejich funkcím a několik dostupných portů, například TRS, AUX nebo RCA, umožňuje připojit různá zařízení.

Vynikající kvalita zvuku

Aby vám reproduktory poskytly nejvyšší kvalitu zvuku, byly profesionálně vyladěny odborníky z laboratoře Edifier Acoustic Lab. Díky zesilovači třídy D a 4palcovému wooferu lze snížit frekvenci na 60 Hz a použití DSP zaručuje ještě poutavější zvuk. Model MR4 je také vybaven pokročilým děličem frekvence pro lepší vstupní signál a čistotu zvuku.

Vytvořeno pro milovníky hudby

Reproduktory byly navrženy tak, aby poskytovaly co nejkrásnější zvuk. Výškový reproduktor s 1" hedvábnou membránou a speciálně navržená integrovaná membrána na předním panelu zajišťují čisté a zřetelné výšky. Díky membráně PP s membránou MICA si můžete vychutnat také neuvěřitelnou bohatost detailů a zvýrazněné basy.

2 režimy přehrávání

Reproduktory jsou k dispozici ve dvou režimech a jsou ideální pro různé aplikace. Pokud se věnujete hudební produkci a zvukovému designu, režim Monitor vám pomůže slyšet každý detail. Pro každodenní použití je režim Hudba ideální pro poslech nejlepších oblíbených skladeb.

Snadné použití

Ovládání je jednoduché a intuitivní. Reproduktory MR4 jsou vybaveny multifunkčním knoflíkem, který umožňuje snadný přístup k nejdůležitějším funkcím - stačí stisknout a podržet pro zapnutí nebo vypnutí reproduktorů, otočit pro nastavení hlasitosti a dvojitým stisknutím změnit režim přehrávání.

K dispozici je několik vstupů

Reproduktory mají několik dostupných vstupů, takže k nim můžete připojit různá zařízení. Vyvážené porty 6,35 mm TRS umožňují připojit MR4 ke konzoli, mixážnímu pultu nebo jinému profesionálnímu zařízení se vstupní citlivostí +4 dBu. Můžete také použít 2 nesymetrické vstupy RCA. Na předním panelu jednoho z reproduktorů navíc najdete vstup AUX a další výstupní port, který umožňuje připojení sluchátek.

Vylepšený design

Sluchátka MR4 nejenže poskytují perfektní kvalitu zvuku, ale také vypadají velmi elegantně a stylově. Dřevěný plášť z MDF jim dodává nadčasový charakter a je dokonalým doplňkem každého aranžmá. Je také důležitá pro kvalitu zvuku - snižuje akustickou rezonanci a minimalizuje nežádoucí vibrace.

Zahrnuto

  • Reproduktory
  • Reproduktorový kabel (2,5 m)
  • Audio kabel 3,5 mm na 3,5 mm (1,7 m)
  • Audio kabel 3,5 mm na 2RCA (1,7 m)
  • Uživatelská příručka

Specifikace

Výrobce Edifier
Model MR4
Vstupní citlivost TRS Balanced: +4 dBu;
AUX/RCA Unbalanced: -10 dBV;
Výstupní výkon (s omezením zkreslení) 21 W + 21 W
Frekvenční odezva 60 Hz - 20 KHz
Zvukové vstupy Vyvážené TRS, RCA a nevyvážené AUX
SNR ≥85 dBA
THD + šum (%) ≤0,2%
Výškový reproduktor 1″
Woofer 4″
Rozměry hlavního reproduktoru 140 x 228 x 197,5 mm
Rozměry pomocného reproduktoru 140 x 228 x 184 mm
Hmotnost 4,5 kg
Barva Černá

030533
447 ks
6923520269112

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product