• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Głośniki 2.0 Edifier S1000MKII (brązowe)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Reproduktory Edifier S1000MKII 2.0 (hnědé)

6 656 Kč (s DPH) 5 501 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Edifier S1000 MKII

Profesionální reproduktory Edifier zaujmou aktivním systémem 2.0 s vynikajícím výkonem 120 W RMS. Zvukový signál je podporován na frekvencích až 24 BIT/216 kHZ, což zaručuje nejvyšší kvalitu a plný výkon. Vestavěný titanový výškový reproduktor se stará o plynulé přechody tónů a zajišťuje vynikající akustický rozsah. Bluetooth V5.0 s technologií Qualcomm aptX HD umožňuje vzdálené připojení k většině dostupných modelů.


Široká škála možností připojení

K reproduktorům lze připojit mnoho různých typů zařízení, koaxiálních i optických. Vychutnejte si osobní okamžiky při připojení k herním konzolím, televizorům, mobilním telefonům, notebookům a mnoha dalším zařízením. Zadní panel je mimo jiné vybaven univerzálními optickými, digitálními, koaxiálními a stereofonními vstupy RCA, které umožňují připojení více zařízení najednou. Digitální vstup navíc podporuje 24BIT/192 kHz. Vychutnejte si kvalitní zvuk bez obav a užijte si hodiny zábavy.


Bezdrátový přenos bez rušení

Reproduktory Edifier přenášejí hudbu bez jakéhokoli rušení nebo zpoždění. Jsou vybavena nejnovějším Bluetooth 5.0 se systémem kódování Qualcomm aptX HD. Již se nemusíte obávat, že by vás omezovaly kabely. Díky bezdrátovému připojení budete moci rychle spárovat svá zařízení a užívat si bezproblémový přenos dat na vynikající úrovni.


Znovu objevte kouzlo hudby

Techniky používané k vylepšení zvuku se dříve používaly v profesionálních zařízeních určených pro audiofily. Digitální signálový procesor a hliníková membrána vytvářejí hluboké zvuky bez zkreslení. Zesilovač třídy D je také zodpovědný za zvýraznění basů a výšek a nabízí nezapomenutelný zážitek.


Současná varianta

S1000 MKII není jen čistý a stabilní zvukový signál. Nízké zkreslení a vysoká odolnost jsou výsledkem vysoce kvalitní dřevěné skříně. Tvarový design mu dodává moderní a zajímavý charakter. Vylepšená specifikace odpovídá standardům profesionality. Reproduktory mohou sloužit jako elegantní doplněk stylově zařízené kanceláře nebo doplnit výzdobu domácího pokoje.

Specifikace:

Výrobce Edifier
Model S1000MKII
Celkový výkon RMS 25Wx2 + 35Wx2 (středobasy)
Poměr signálu k šumu ≥ 90 dBA
Frekvenční odezva 45 Hz - 40 kHz
Vstupní citlivost Line in 1:750±50mV / Line in 2 :900±50mV / OPT, COX: 350 mFFs ± 50 mFFs / Bluetooth: 450±50mV
Středobasová jednotka 5.5"
Výšková jednotka 1"

028430
365 ks
6923520268177

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product