• 3% sleva u platby převodem
Głośnik bezprzewodowy Bluetooth Vipfan Mirage BS05, RGB
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bezdrátový reproduktor Bluetooth Vipfan Mirage BS05, RGB

1 089 Kč (s DPH) 900 Kč (bez DPH)
check ihned k dodání
Objednejte zboží v pracovní dny do 12:00 a expedujeme stejný den
Skladem na prodejně v Ostravě připraveno k odběru
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Bezdrátový reproduktor Bluetooth Vipfan Mirage BS05

Bezdrátový reproduktor Vipfan BS05 poskytuje vysoce kvalitní zvuk a skvěle vypadá. Je vybaven 57mm magnetickým snímačem a barevným podsvícením RGB, které si můžete přizpůsobit podle svých preferencí. Díky odolné baterii si můžete užívat přibližně 4-6 hodin provozu a Bluetooth 5.0 zajišťuje spolehlivé připojení. Hudbu můžete přehrávat také z paměťové karty nebo jednotky USB.

Přehrávání hudby z různých zdrojů

Sluchátka BS05 umožňují přehrávat hudbu různými způsoby, přičemž technologie Bluetooth 5.0 zajišťuje rychlé a stabilní bezdrátové připojení. Spárujte jej se svým chytrým telefonem a užívejte si vysoce kvalitní zvuk při poslechu oblíbených playlistů nebo telefonování! Vybrané zařízení k němu můžete připojit také pomocí kabelu. Reproduktor podporuje také karty TF a disky USB. K dispozici je také režim rádia.

Jedinečný design

Originální design reproduktoru pravděpodobně osloví mnoho uživatelů. Dynamické, barevné podsvícení RGB mu dodává jedinečný, moderní vzhled. Je ideální na večírky! Vzhled si také můžete přizpůsobit podle svých představ. Na výběr je až 11 režimů podsvícení. Vyzkoušejte je všechny a najděte si ideální nastavení!

Dlouhá doba provozu

Plánujete zahradní párty? Nebo možná pořádáte grilování? Nemusíte se bát, že by se reproduktor příliš rychle vybil a zničil vám zábavu! Model BS05 je vybaven robustní baterií s kapacitou 4000 mAh, která vydrží na jedno nabití přehrávat hudbu až 4-6 hodin! Doba hovoru je až 8 hodin.

Fantastická kvalita zvuku

Podívejte se, jak dobře mohou znít vaše oblíbené skladby. Reproduktor je vybaven 57mm měničem a pasivním subwooferem a má výkon 8 W, který zajišťuje skvělý 360° prostorový zvuk. Budete ohromeni harmonií a bohatstvím detailů. Uchu lahodící výšky a hluboké, silné basy vám umožní znovu objevit vaše oblíbené skladby!

Specifikace

Výrobce Vipfan
Název Mirage Bluetooth Audio
Model BS05
Barva Černá
Připojení Kabelové/bezdrátové připojení
Rozhraní Bluetooth, karta TF, jednotka USB, audio kabel
Verze Bluetooth 5.0
Rozsah Až 10 m
Vysílač 57 mm, 4Ω, 8 W, magnetický
Kapacita baterie 4000 mAh
Doba nabíjení Přibližně 4-6 h
Doba přehrávání hudby Přibližně 4-6 h
Doba hovoru Přibližně 8 h
Rozsah mluvení Až 30 m
Podsvícení RGB

036912
1 ks
6971952433182

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product