• 3% sleva u platby převodem
Głośnik Edifier D12 (biały)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Reproduktor Edifier D12 (bílý)

2 112 Kč (s DPH) 1 745 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Stereofonní reproduktor Edifier D12

Vynikající kvalita zvuku, jednoduché ovládání a klasický, elegantní design? Je to možné! Edifier D12 je navržen tak, aby vám poskytl nezapomenutelný hudební zážitek. Dva režimy přehrávání a knoflíky na horním panelu umožňují přizpůsobit reproduktor vašim představám a přiložený dálkový ovladač vám umožní ovládat jej na dálku. Výrobek je kompatibilní s různými zdroji zvuku, které můžete připojit buď kabelově, nebo bezdrátově prostřednictvím rozhraní Bluetooth 5.0.

Ohromující zvuk

Navzdory svým malým rozměrům poskytuje model D12 fantastickou kvalitu zvuku. 0,75palcový hedvábný výškový reproduktor a 4palcové středobasové a basové měniče zajišťují dokonalou harmonii a křišťálově čistý zvuk. Přední reflexní port navíc nabízí širší zvukové pole a vylepšené hluboké basy. Ale tím překvapení nekončí! Reproduktor je vybaven zásuvkou linkového výstupu pro přirozený zvuk bez zkreslení.

Různé možnosti připojení

V aplikaci Edifier si můžete vybrat, co chcete. D12 umožňuje připojit vybrané zdroje zvuku několika způsoby. Díky vestavěným portům AUX a Line in je kompatibilní s celou řadou zařízení. Můžete se také zbavit kabelů a připojit se k reproduktoru bezdrátově, což vám poskytne svobodu, o které jste vždy snili, a usnadní organizaci. Spolehlivé připojení Bluetooth 5.0 zajišťuje rychlý a stabilní přenos - zpoždění a další problémy se signálem jsou minulostí!

2 režimy přehrávání

Tento jedinečný reproduktor je ideální pro různé aplikace. Ať už posloucháte hudbu, nebo sledujete film, Edifier poskytuje vynikající kvalitu zvuku a jedinečný zážitek v každé situaci. Přizpůsobte výkon reproduktoru svým potřebám výběrem jednoho ze 2 dostupných režimů přehrávání. V režimu Kino se můžete ještě více ponořit do příběhu a zažít nezapomenutelné emoce, zatímco v režimu Hudba zazní to nejlepší z vašich oblíbených skladeb.

Užívejte si pohodlí ovládání zvuku

Edifier vám dává plnou kontrolu nad zvukem. Pomocí knoflíků na horní straně reproduktoru můžete doladit nejen hlasitost, ale také výšky a basy. Pomocí této funkce si můžete zvýraznit nejzajímavější skladby svých oblíbených hudebních žánrů, ale to není vše! V balení najdete také praktický dálkový ovladač, kterým můžete pohodlně nastavovat např. úroveň hlasitosti, přepínat skladby, měnit režimy a vybírat zdroje zvuku. Nemusíte pokaždé vstávat ze židle!

Vylepšený design

Dokažte, že úspěšná kombinace moderní technologie a klasického designu je možná! Dřevěná skříň modelu Edifier D12 vypadá opravdu skvěle a dodává mu nadčasový, elegantní charakter. Doplní téměř každé aranžmá. Ale to není jeho jediná výhoda! Použití dřevěné skříně minimalizuje akustickou rezonanci, takže můžete poslouchat hudbu tak hlasitě, jak chcete, aniž byste se museli obávat nepříjemné rezonance.

Zahrnuto

  • Reproduktor
  • Dálkové ovládání
  • Audio kabel 3,5 mm na 2RCA (1,7 m)
  • Audio kabel 2RCA na 2RCA (1,7 m)
  • Uživatelská příručka

Specifikace

Výrobce Edifier
Model D12
Barva Bílá
Verze Bluetooth 5.0
Zvukové kodeky SBC
Výstupní výkon (RMS) R/L (výšky): 15 W + 15 W; R/L (středy a basy): 20 W + 20 W;
Frekvenční odezva 54 Hz - 20 kHz
Zvukové vstupy AUX, Line in, Bluetooth
Zvukový výstup Linkový výstup
Vstupní citlivost AUX 500 ±50 mV; Line in: 700 ±50 mV; Bluetooth: 450 ±50 mFFs;
Poměr signálu k šumu R/L: ≥85 dB(A)
Hladina hluku ≤25 dB (A)

028517
392 ks
6923520269037

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product