• 3% sleva u platby převodem
Głośniki Edifier HECATE G1500 MAX (czarne)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Reproduktory Edifier HECATE G1500 MAX (černé)

1 735 Kč (s DPH) 1 434 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Reproduktory Edifier HECATE G1500 MAX (černé)

Získejte skvělou kvalitu zvuku při hraní oblíbených her nebo poslechu hudby. Reproduktory Edifier HECATE G1500 Max jsou ideální volbou nejen pro hráče. Plnorozsahové 2,5" měniče a 4" subwoofer poskytují čistý a detailní zvuk a speciální technologie vám zajistí nezapomenutelný herní zážitek. Můžete si také vybrat ze 3 režimů přehrávání a 10 typů podsvícení RGB. Reproduktory jsou také vysoce kompatibilní se 3 způsoby připojení - přes Bluetooth 5.3, USB nebo 3,5mm kabel AUX. Za zmínku stojí také moderní herní design.


Obdivujte vynikající kvalitu zvuku

Plnorozsahové 2,5" měniče v kombinaci se 4" subwooferem poskytují neuvěřitelný špičkový výkon 60 W. Můžete si tak vychutnat kvalitní, bohatě prokreslený zvuk, stejně jako uším lahodící výšky a silné, hluboké basy. Nyní můžete snadno slyšet kroky blížících se protivníků, předvídat jejich pohyby a vybojovat své další vítězství!


Doplňte svou herní zónu

Hledáte reproduktory, které by vylepšily a doplnily vaši herní zónu? HECATE G1500 Max jistě splní vaše požadavky! Díky barevnému podsvícení RGB si můžete přizpůsobit styl podle svých preferencí výběrem z 10 dostupných efektů. Nyní si můžete vytvořit jedinečnou atmosféru jediným kliknutím! Reproduktory mají také originální šestihranný tvar. Mají také zabudovaná malá tlačítka pro snadné ovládání.


Vyberte si z různých režimů přehrávání

Reproduktory 1500 Max jsou navrženy pro různé scénáře použití. Nabízejí 3 režimy přehrávání, takže jejich výkon můžete snadno přizpůsobit svým preferencím. V režimu Hudba si budete připadat jako na skutečném koncertě - vynikne to nejlepší z vašich oblíbených skladeb. Režim Film je skvělou volbou pro sledování filmů nebo televizních pořadů. Chcete zvýšit úroveň pohlcení při hraní? Zvolte režim Hra a získejte ještě větší požitek z hraní!


Více možností připojení

Bez ohledu na to, jaká zařízení používáte, HECATE 1500 Max zaručuje velkolepou kvalitu zvuku v každé situaci. Můžete je kombinovat až 3 různými způsoby pro širokou kompatibilitu. Pomocí 3,5mm kabelu AUX je můžete snadno připojit k chytrému telefonu, iPadu nebo dokonce ke konzoli Nintendo Switch. Kabel USB vám umožní připojit je k Playstation 5 nebo notebooku. Dáváte přednost bezdrátovým řešením? Využijte Bluetooth 5.3 pro rychlé, stabilní a spolehlivé připojení.


Součástí je

  • Reproduktory x2
  • Subwoofer
  • Kabel USB-A/USB-C
  • Kabel USB-C/USB-C
  • Kabel AUX 3,5 mm
  • Návod k obsluze
  • Samolepka s logem značky

Specifications:

Značka: Výrobce: Výrobce: Edifier
Model HECATE G1500 Max
Barva Černá
Připojení Drátové/bezdrátové připojení
Rozhraní Bluetooth 5.3 / USB / 3,5 mm
Profily Bluetooth A2DP
Zvukové kodeky SBC
Výstupní výkon (RMS) 30 W (R/L: 7,5 W + 7,5 W, SW: 15 W)
Špičkový výstupní výkon 60 WATTŮ (R/L: 15 W + 15 W, SW: 30 W)
Převodník Plný rozsah 2,5"
Frekvenční odezva 93 Hz - 20 kHz
Odstup signálu od šumu (SNR) 80 dB
Úroveň šumu ≤25 dB(A)
Režimy přehrávání Hra / Hudba / Film
Podsvícení RGB
Napájení USB
Rozměry reproduktoru 104 x 115 x 168 mm
Rozměry subwooferu 135 x 210 x 200 mm
038498
144 ks
6923520269839

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product