• 3% sleva u platby převodem
Głośnik bezprzewodowy Remax Courage wodoodporny (zielony)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Vodotěsný bezdrátový reproduktor Remax Courage (zelený)

640 Kč (s DPH) 529 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Vodotěsný bezdrátový reproduktor Remax Courage (zelený)

Poslouchejte zvuky svých oblíbených skladeb! Reproduktor Remax Courage vám umožní vychutnat si vynikající kvalitu zvuku díky dvěma měničům o průměru 52 mm. Technologie Bluetooth 5.3 umožňuje stabilní a rychlé připojení k vašemu zařízení. Výdrž baterie je až 5 hodin a díky vodotěsnému provedení jej můžete bez problémů používat téměř v jakýchkoli podmínkách. Reproduktor má také barevné LED podsvícení, které vytváří jedinečnou atmosféru!

Remax/RB-M66-green/1

Nechte se ohromit kvalitou zvuku

Ponořte se do světa hudby. Reproduktor Remax má dva 52mm měniče, díky kterým bude každá skladba znít úžasně! Poskytuje čistý, přirozený a bohatě detailní 3D stereofonní zvuk a silné, hluboké basy. Navíc díky výkonu 10 W bude zvuk výjimečně čistý i při hlasitém přehrávání.

Remax/RB-M66-green/2

Spolehlivé připojení Bluetooth

Problémy s připojením jsou minulostí! Reproduktor využívá nejnovější technologii Bluetooth 5.3, která zajišťuje rychlé, stabilní a nepřerušované připojení až na vzdálenost 10 m bez rušení a zpoždění. Spárování reproduktoru s vámi vybraným zařízením pro vás nebude žádný problém.

Remax/RB-M66-green/3

Dlouhá provozní doba

Už se nemusíte bát, že reproduktoru nečekaně dojde energie a zkazí vám večírek! Výkonná baterie s kapacitou 1500 mAh vám umožní užívat si hudbu až 5 hodin na jedno nabití. A když se baterie vybije, stačí jen asi 2 hodiny nabíjení přes port USB-C, aby byl reproduktor opět v provozu.

Remax/RB-M66-green/4

Propracovaný design

Nyní můžete poslouchat své oblíbené skladby, ať jste kdekoli! Díky lehké a přenosné konstrukci reproduktoru si ho můžete vzít téměř kamkoli s sebou. Je vyroben z odolného materiálu ABS, potaženého jemnou tkaninou a měkkým silikonem, a zaujme nejen skvělým zvukem, ale také stylovým a moderním vzhledem. Navíc je také vodotěsný, takže se nezalekne ani deště.

Remax/RB-M66-green/5
Výrobce: Remax
Název Řada Courage
Model RB-M66
Barva Zelená
Materiál ABS + tkanina + silikon
Verze Bluetooth 5.3
Dosah 10 m
Frekvenční rozsah 20 Hz - 20 kHz
Senzory 52 mm x2
Impedance
Napájení 5 W x2
Kapacita baterie 1500 mAh
Doba nabíjení 2 h
Provozní doba 5 g
Doba pohotovostního režimu 6 měsíců
Nabíjecí rozhraní USB-C
Hmotnost Přibližně 699 g
047453
12 ks
6954851204565

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product