• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Głośnik Edifier Airpulse SM200 (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Reproduktor Edifier Airpulse SM200 (černý)

9 080 Kč (s DPH) 7 504 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Reproduktor Edifier Airpulse SM200 (černý)

Připravte se na jedinečný hudební zážitek se špičkovým reproduktorem, který promění váš pokoj v domácí koncertní sál. Hliníkový rohový páskový výškový reproduktor zajišťuje věrnou reprodukci a nabízí plné spektrum zvuku bez zpoždění. S 5,25" hliníkovým středovým a basovým reproduktorem si můžete vychutnat mimořádné nízké basy, které doslova vibrují vzduchem. Ať už posloucháte hudbu, sledujete film nebo hrajete hry, Edifier vám zprostředkuje dokonalý zážitek. Ale to není všechno! Reproduktor má pevnou konstrukci, je nastavitelný a snadno se používá. To vše dělá z reproduktoru Airpulse SM200 zařízení, které si zamilujete.

Edifier/SM200-black/1

Křišťálově čisté výšky

Reproduktor Edifier Airpulse SM200 je vybaven hliníkovým páskovým hornovým výškovým reproduktorem, který nabízí plnou šířku pásma a neuvěřitelnou odezvu. Je navržen s ohledem na absolutní přesnost a zaručuje věrnou reprodukci zvuku pro fantastický zvuk plný detailů. S touto sadou znovu objevíte své oblíbené skladby!

Edifier/SM200-black/2

Pociťte hloubku basů

5,25palcová středobasová a nízkofrekvenční jednotka s hliníkovou membránou je bezkonkurenčním zdrojem ultranízkofrekvenčního zvuku. Použití technologie s dlouhým zdvihem umožňuje zvýšit amplitudu vibrací, což v praxi znamená ještě hlubší a bohatší basy. Výsledkem je přesná reprodukce i těch nejjemnějších nízkých tónů, která dodává hudbě hloubku a naplňuje místnost plným, bohatým zvukem. Ty basy ucítíte až v žaludku!

Edifier/SM200-black/3

Vylepšená konstrukce

Klíčovou vlastností reproduktoru Airpulse SM200 je jeho robustní konstrukce, která rozhodně přispívá k výjimečné kvalitě zvuku. Robustní skříň z MDF slouží jako stabilní platforma, která účinně minimalizuje veškeré vibrace nesouvisející s reprodukcí zvuku a zajišťuje čistý a nezkreslený signál. Doplňuje ji pokročilý systém transparentní kabeláže, který zajišťuje optimální přenos signálu, eliminuje ztráty vedením a zaručuje věrnou reprodukci každého tónu. Zapomeňte na nepříjemné praskání a šum!

Edifier/SM200-black/4

Zesílený zvukový signál

Reproduktor využívá pokročilý systém bi-ampingu pro optimální správu signálu. V kombinaci s digitálně-analogovým systémem zesilovače poskytuje přesné zesílení v každé fázi přehrávání, což vede k silnému, křišťálově čistému zvuku.

Edifier/SM200-black/6

Nastavení parametrů

Nastavitelné parametry filtru umožňují přizpůsobit reproduktor konkrétnímu akustickému prostředí a technickým požadavkům. To znamená, že budete moci reproduktor přesně vyladit podle konkrétních podmínek ve vaší domácnosti a dosáhnout dokonalého vyvážení zvuku. V našem reproduktoru jsme spojili pokročilou technologii s jednoduchým ovládáním, abychom vám poskytli dokonalý zvukový zážitek bez kompromisů. Užijte si zvuk, který si zasloužíte!

Edifier/SM200-black/7

Součástí balení je

  • Reproduktor
  • Dálkové ovládání
  • Kabel RCA na 3,5 mm
  • Kabel RCA na RCA
  • Uživatelská příručka
Výrobce Edifier
Model Airpulse SM200
Barva Černá
Vstupní výkon Vyvážený vstup XLR 10 kOhm; vyvážený vstup TRS 10 kOhm; nevyvážený vstup RCA 10 kOhm
Řídicí jednotka Trubkový páskový výškový reproduktor; 5,25palcový hliníkový basový reproduktor a středový kuželový reproduktor
046189
11 ks
6970582641523

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product