• 3% sleva u platby převodem
Głośnik samochodowy, Edifier G651A
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Reproduktor do auta, Edifier G651A

2 112 Kč (s DPH) 1 745 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Reproduktor do auta, Edifier G651A

Pokud hledáte reproduktory do auta, které poskytují bezkonkurenční kvalitu zvuku a odolnost bez ohledu na podmínky, Edifier G651A je ideální volbou. Výškový reproduktor je vybaven hedvábnou membránou o průměru 25 mm a k chlazení kmitací cívky používá magnetický ferrofluid. Tato inovativní konstrukce zajišťuje výjimečně čistý a přesný zvuk, takže si můžete naplno vychutnat všechny nuance hudby. Výškový reproduktor je vyroben ze vstřikovaného PP plastu, takže je lehký a odolný vůči podmínkám v autě. Věrně reprodukuje zvukové frekvence od 65 Hz do 20 kHz, takže si můžete plně vychutnat basy a výšky, ať už posloucháte jakoukoli hudbu. Špičkový výkon reproduktoru je 120 W, což znamená, že vám poskytne solidní hudební zážitek.

Edifier/G651A/1

Vysoká kvalita zvuku a směrovost

V čem je ještě reproduktor Edifier G651A tak dobrý? Výškový reproduktor je natočen pod úhlem pro optimální poslech pro posluchače sedícího v autě. Díky tomu je zvuk nasměrován tam, kde je ho nejvíce potřeba. Reproduktor má široký rozsah kompatibility a jistě se integruje do audio systému vašeho vozu.

Edifier/G651A/2
Výrobce: Edifier
Model G651A
Celkový výkon Jmenovitý 60 W / špičkový 120 W
Frekvenční odezva 65 Hz - 20 kHz
Impedance 4 Ohm
Výškový reproduktor 25 mm
050465
17 ks
6923520231218

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product