• 3% sleva u platby převodem
Hub USB 3.0. Orico z włącznikami, 5x USB (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rozbočovač USB 3.0. Orico s přepínači, 5x USB (černá)

350 Kč (s DPH) 289 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Pohodlí a stabilita

Postarejte se o své prostředí pomocí zařízení ORICO W9PH4-V1 a zapomeňte na opakované připojování flash disku nebo zařízení k počítači. Adaptér je vybaven 4 samostatnými přepínači, které snižují zatížení počítače a zvyšují stabilitu. Vestavěné porty USB 3.0 zajišťují vysokou přenosovou rychlost a bezproblémový provoz. Čtením více paměťových karet nebo disků U-Disk ušetříte svůj drahocenný čas.

Zabezpečení

Adaptér je navržen tak, aby umožňoval připojení zařízení USB a zároveň zabraňoval opotřebení původních portů. 4 porty uspořádané vertikálně, jeden pod druhým, umožňují připojení více zařízení současně. Materiály náboje zabraňují přehřátí nebo zkratu. Nemusíte se tedy obávat ztráty dat.

Vysokorychlostní provoz

Díky portům USB 3.0 s přenosovou rychlostí až 5 Gb/s může HUB číst více paměťových karet nebo disků U a synchronizovat soubory nebo data na více discích současně, což vám ušetří spoustu času. Použitá technologie zajišťuje stabilitu připojení a přepínání mezi zařízeními.

Malé a přenosné

Konstrukce adaptéru Orico W9PH4-V1 byla velmi pečlivě promyšlena. Jeho malé, kompaktní rozměry umožňují přenášet jej kamkoli. Po připojení k počítači nezabírá na stole mnoho místa a paralelní uspořádání portů USB usnadňuje připojení několika zařízení najednou.

Pokročilá technologie

Přeneste 100 skladeb za 1 s, 1 film za 6 s. Díky vestavěné funkci VIA812 je přidělování širokopásmového připojení a správa napájení ještě lepší. Nemusíte se vzdávat rychlého přenosu dat a provozu bez rušení. Adaptér W9PH4-V1 zaručuje bezproblémový provoz.

Kompatibilita

ORICO W9PH4-V1 je kompatibilní s operačními systémy Windows/Mac OS/Linux/Android 4.2 a dalšími hlavními systémy; funguje také s mobilními telefony, tablety, pevnými disky, disky U, myšmi, klávesnicemi, bezdrátovými adaptéry a dalšími zařízeními USB.

Specifikace:

Výrobce Orico
Model W9PH4-U3-V1-BK-BP
Rozhraní 4x USB 3.0
Rychlost sledování 5 Gb/s
Funkce Plug&Play Ano
Operační systémy Windows 2000/XP/2003/Vista/7/2008/8 a MAC s portem USB
Podsvícení LED Ano, když je zařízení aktivní
Rozměry 137 x 30 x 20 mm
Hmotnost 160g
022989
497 ks
6936761867580

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product