• 3% sleva u platby převodem
Hub 9w1 Baseus Metal Gleam Series, USB-C do 3x USB 3.0 + HDMI + USB-C PD + Ethernet RJ45 + microSD/SD + VGA
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Baseus Metal Gleam Series 9w1 Hub, USB-C na 3x USB 3.0 + HDMI + USB-C PD + Ethernet RJ45 + microSD/SD + VGA

1 495 Kč (s DPH) 1 236 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Baseus CAHUB-CU0G Multifunkční rozbočovač 9 v 1

Váš notebook nemá dostatek portů? Chcete rozšířit jeho možnosti? Je to jednodušší, než si myslíte! Multifunkční rozbočovač Baseus 9w1 je vybaven 3 porty USB 3.0, 1 portem USB-C, 1 portem HDMI, 1 portem VGA a 1 portem Ethernet. Má také sloty pro karty SD a TF. Umožňuje rychlý přenos souborů rychlostí až 5 Gb/s a dokáže zobrazit video v kvalitě až 4K. Podporuje také 100W rychlé nabíjení PD přes port USB-C. Vyznačuje se také neuvěřitelně účinným odvodem tepla a širokou kompatibilitou. Zjistíte, že se vyplatí používat jeden port na počítači, abyste místo toho získali až 9 portů!

7.jpg?v=1630476530465

Rychlé nabíjení zařízení

Užijte si rychlé nabíjení i několika svých zařízení najednou. Rozbočovač podporuje protokoly PD a BC1.2. Co to znamená v praxi? Svůj notebook můžete rychle nabít proudem až 100 W - už se nemusíte bát, že vás náhle vyřadí z provozu. Současně můžete napájet telefon nebo tablet. Se společností Baseus budete mít veškeré potřebné vybavení vždy připravené k použití!

Zobrazení notebooku až na 2 dalších obrazovkách

Rádi sledujete filmy na velkém plátně? Nebo možná často přednášíte či prezentujete? Multifunkční rozbočovač Baseus se vám bude určitě hodit! Produkt je vybaven porty HDMI a VGA. To umožňuje zobrazení na dalších 2 obrazovkách. Sdílejte snímky na všech zařízeních nebo si prohlížejte diapozitivy či nahrávky na 2 displejích, zatímco si děláte poznámky, měníte nastavení nebo pracujete na notebooku - možnosti jsou opravdu široké!

Vychutnejte si vynikající kvalitu obrazu

Co dalšího dělá Baseus Hub tak skvělým pro sledování filmů nebo pořádání konferencí? Port HDMI poskytuje vynikající kvalitu obrazu 4K/30 Hz, takže si můžete vychutnat úžasně bohaté detaily a ostré, přirozené barvy. Pohodlně sledujte další díl svého oblíbeného televizního pořadu na velké obrazovce nebo předveďte poutavou prezentaci plnou zajímavých a výstižných snímků.

Okamžitý přenos souborů

Přenášíte často soubory mezi zařízeními? Neradi čekáte příliš dlouho na přenos dat? Společnost Baseus vám může pomoci vyřešit podobné problémy! Porty USB 3.0 umožňují přenášet fotografie, videa nebo dokumenty rychlostí až 5 Gb/s. Nyní se i ty největší soubory dostanou na místo určení během okamžiku!

5.jpg?v=1630476530465

Pohodlné použití karet SD a TF

Rozbočovač je vybaven 2 sloty pro paměťové karty - SD a TF. Díky maximální podporované kapacitě až 2 TB máte dostatek prostoru pro ukládání všech potřebných dat. Chcete víc? Zařízení umožňuje přenášet soubory mezi paměťovou kartou a počítačem rychlostí až 60 MB/s. Můžete tak snadno uspořádat své fotografie nebo videa a ušetřit čas!

Získejte rychlý přístup k internetu

Hrajete rádi online hry? Rádi sledujete videa na YouTube? Nebo jen často potřebujete v práci přístup k internetu? Rozbočovač Baseus je užitečný i v těchto situacích! Port Ethernet podporuje přenos dat rychlostí až 1000/100/10 Mb/s, takže si můžete užívat plynulé, rychlé a stabilní připojení.

Využití plného potenciálu telefonu

Máte telefon, který podporuje OTG? Máme pro vás skvělou zprávu! Rozbočovač je kompatibilní s podobnými zařízeními a umožňuje výrazně rozšířit jejich možnosti. Můžete jej například použít k zobrazení smartphonu na velké obrazovce a pohodlně sledovat filmy v rozlišení HD. Chcete přenášet soubory mezi telefonem a jednotkou USB? Žádný problém! Stačí připojit zařízení k rozbočovači a zkopírovat všechna potřebná data.

Můžete ji mít vždy po ruce

Výrobek je navržen tak, aby vyhovoval i těm nejrůznějším potřebám uživatelů, má stylový, moderní design a oranžové detaily, které mu dodávají originální charakter. Modrý indikátor poskytuje informace o stavu zařízení. Kryt z hliníkové slitiny je extrémně odolný a odolný a zároveň zajišťuje účinný odvod tepla. Navíc je rozbočovač dostatečně lehký a přenosný, abyste ho mohli mít neustále u sebe!

Kompatibilní s vašimi zařízeními

Obáváte se možných problémů s kompatibilitou? Není třeba! Rozbočovač dokonale funguje se systémy Windows, macOS, iPadOS a dalšími. Podporuje většinu zařízení USB-C od oblíbených značek, jako jsou Apple, HP, Lenovo, Acer, Razer, Samsung, Huawei a Honor. A nemusíte se starat o složité nastavení. Systém Plug&Play znamená, že rozbočovač stačí zapojit - rozlučte se s instalací dalších ovladačů!

Specifikace

Výrobce Baseus
Název Multifunkční dokovací stanice HUB typu C řady Metal Glam 9 v 1
Model CAHUB-CU0G
Rozměry 48 x 137 x 17 mm
Délka kabelu 180 mm
Materiál Slitina hliníku
Aplikovaná technologieViz . Pískování, eloxování
Barva Grey
Přístup na USB-C
Port PD 5 V/9 V/14,5 V/20 V 5A (max.)
HDMI Podporuje zobrazení 4K @30 Hz HD (max.)
Přenos VGA Podporuje 1920x1080p @60 Hz (max.)
USB 3.0 Podporuje 5 Gb/s (max.), zpětně kompatibilní s USB 2.0
Síťový port RJ45 Podporuje rychlosti 10 Mb/s, 100 Mb/s a 1000 Mb/s.
Port SD/TF Podporuje současné čtení a zápis dat z karty SD 2.0
Podporované systémy MacOS, iPadOS, Windows
Výkon v pohotovostním režimu <400 mA
Napětí 5-20 V
Hmotnost 109 g (±5 g)

028322
146 ks
6953156205932

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product