• 3% sleva u platby převodem
Hub 6w1 Baseus Lite Series, USB-C do 2x USB 3.0 + HDMI + USB-C + TF/SD (biały)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Baseus Lite Series 6w1 Hub, USB-C na 2x USB 3.0 + HDMI + USB-C + TF/SD (bílý)

587 Kč (s DPH) 485 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Rozbočovač Baseus Lite Series 6w1

Vaše zařízení má příliš málo portů? Rozbočovač 6 v 1 od společnosti Baseus tento problém řeší. Model WKQX050002 je vybaven rozhraními USB, USB-C, HDMI a slotem pro karty TF/SD. Nabízí vysokou rychlost přenosu dat 500 Mb/s a rozlišení videa 4K. Je kompatibilní s celou řadou zařízení a speciální tlačítko umožňuje pozastavit obrazovku jedním kliknutím.

Zobrazení videa v rozlišení HD

Obchodní schůzky, přednášky na univerzitě - v těchto a podobných situacích se vám bude rozbočovač Baseus hodit. Zařízení umožňuje zobrazovat vysoce kvalitní video v rozlišení 4K při 30 Hz. To umožňuje zobrazit prezentace nebo videa na větší obrazovce. Pro vaše soukromí je rozbočovač navíc vybaven tlačítkem pro vypnutí displeje.

Rychlý přenos souborů

Rozbočovač Baseus je vybaven 2 porty USB 3.0 a portem USB-C pro přenos souborů do jiného zařízení rychlostí 500 Mb/s. Zařízení navíc podporuje zpětnou kompatibilitu s rozhraním USB 2.0. V tomto případě je přenosová rychlost 480 Mb/s. Slot na karty SD/TF umožňuje přenášet data do jiného zařízení rychlostí 60 Mb/s. Kromě toho je vestavěný čip zodpovědný za stabilní signál a správnou funkci zařízení.

Využívejte plný potenciál svého smartphonu

Zařízení podporuje také funkci OTG. To znamená, že pomocí něj můžete zobrazovat snímky z kompatibilních chytrých telefonů na velké obrazovce nebo je připojit k přenosným diskům.

Široká kompatibilita

Díky funkci plug & play se nemusíte starat o složité připojování rozbočovače k zařízení. Model WKQX050002 navíc spolupracuje se systémy, jako jsou Windows, iOS, Linux a Android. Můžete k němu úspěšně připojit zařízení, jako jsou notebooky, tablety nebo chytré telefony.

Kompaktní, robustní konstrukce

Rozbočovač Baseus má kompaktní design, takže jej můžete snadno uložit do batohu nebo kabelky. Kromě toho je zařízení odolné díky povrchové úpravě z plastu ABS a kabel je opletený z odolného materiálu, který odolává opotřebení. Bílá kontrolka vás navíc informuje o tom, že zařízení funguje.

Specifikace

Výrobce Baseus
Model WKQX050002
Barva Bílá
Materiál ABS
Hmotnost 45 g
Vstupní port USB-C
Provozní napětí 5 V
Provozní proud 400-2550 mA
Rozlišení 4K@30 Hz HD
Vstupní port USB-C
Výstupní porty USB-C USB 3.0 (zpětně kompatibilní s USB 2.0), SD/TF, HDMI
Přenosová rychlost 500 Mb/s (USB 3.0/USB-C), 480 Mb/s (USB 2.0), 60 Mb/s (SD/TF)
Kompatibilita Notebooky, tablety a smartphony s portem USB-C
Podporované systémy Windows, iOS, Linux, Android

033107
45 ks
6932172606336

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product