• 3% sleva u platby převodem
Hub 4w1 Baseus Lite Series USB do 4x USB 3.0 25cm (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Baseus Lite USB na 4x USB 3.0 rozbočovač 4 v 1 25cm (černý)

348 Kč (s DPH) 288 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Rozbočovač 4v1 řady Baseus Lite (černý)

Rozšiřte své možnosti a kupte si rozbočovač 4v1 řady Baseus Lite. Produkt je vybaven 4 porty USB 3.0, které umožňují přenášet soubory rychlostí až 5 GB/s. Díky funkci plug & play můžete rozbočovač používat bez nutnosti instalace dalšího softwaru a díky široké kompatibilitě bude produkt fungovat bez ohledu na systém, na kterém právě pracujete.

Rozšiřte své možnosti

Rozbočovač má až 4 porty USB 3.0, takže k počítači nebo notebooku můžete připojit čtyři další zařízení. Můžete tak bez omezení používat tiskárnu, přenášet soubory z flash disku nebo připojit ventilátor. Rozbočovač má přenosovou rychlost 5 GB/s, takže přenos souborů a fotografií trvá jen několik sekund.

Ještě více možností

Díky tomuto produktu můžete připojit svůj chytrý telefon k notebooku a na velké obrazovce si prohlédnout například fotografie z dovolené nebo zajímavé video z rodinné oslavy. Kromě toho můžete pomocí rozbočovače přenášet potřebné soubory z pendrive do telefonu a ke smartphonu můžete připojit také klávesnici.

Komfort používání

Chcete rychle připojit další zařízení? Funkce plug & play umožňuje připojit zařízení bez nutnosti instalace dalšího softwaru. Za zmínku stojí také široká kompatibilita. Rozbočovač funguje se systémy Windows, Vista, Mac OS a Linux, takže jej můžete používat bez ohledu na to, jaký systém máte.

Vysoce kvalitní konstrukce

Rozbočovač je vyroben z vysoce kvalitního materiálu ABS, který je odolný proti otiskům prstů, poškrábání a mechanickému poškození. Díky nízké hmotnosti a malým rozměrům ji můžete dát do tašky nebo batohu a vzít si ji s sebou do kanceláře nebo knihovny. O provozu zařízení informuje světelná dioda.

Specifikace:

Výrobce Baseus
Model WKQX030001
Provozní napětí 5 V
Provozní proud < 200 mA
Porty 4 x USB 3.0
Rozhraní USB
Rychlost přenosu 5 GB/s
Délka kabelu 25 cm
Rozměry 110 mm x 225 mm x 44 mm
Hmotnost 28 g
Barva Černá
033092
200 ks
6932172606183

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product