• 3% sleva u platby převodem
Hub 7w1 Baseus Metal Gleam Series, USB-C do 3x USB 3.0 + HDMI + USB-C PD + VGA + Ethernet RJ45
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Baseus Metal Gleam Series 7w1 Hub, USB-C na 3x USB 3.0 + HDMI + USB-C PD + VGA + Ethernet RJ45

1 453 Kč (s DPH) 1 201 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

7w1 Baseus Metal Gleam Series hub

Hledáte spolehlivý nástroj, který vám pomůže pracovat efektivněji? Rozbočovač Baseus Metal Gleam Series 7w1 je dokonalou odpovědí na vaše potřeby! Až 7 dostupných portů, rychlé nabíjení zařízení, podpora rozlišení 4K HD, blesková rychlost přenosu dat až 5 Gb/s a přenosová rychlost až 1000 Mb/s - podívejte se, co ještě získáte! Výrobek je také mimořádně odolný a díky kompaktním rozměrům ho můžete mít vždy u sebe.

Rozšiřte možnosti svého notebooku

K připojení několika různých zařízení můžete použít pouze jeden vstup USB-C na notebooku. Rozbočovač Baseus je vybaven 7 porty, například USB-C PD, HDMI, VGA, 3 USB 3.0 a Ethernet RJ45. Nyní můžete snadno rozšířit funkčnost svého počítače a usnadnit si práci. Už žádný problém s příliš malým počtem portů!

Rychlé nabíjení zařízení

Pohodlně nabíjejte svá zařízení během jejich používání. Je to skvělá úspora času! Rozbočovač Baseus Metal Gleam Series podporuje rychlé nabíjení 100 W PD (na portu USB-C), takže můžete okamžitě obnovit napájení notebooku, smartphonu nebo tabletu. Výrobek je také bezpečný - chráněný proti zkratu a nadproudu. Pokročilý čip navíc zajišťuje, že rozbočovač funguje efektivně, i když k němu připojíte více zařízení.

Vysoké rozlišení obrazu

Řada Baseus Metal Gleam nabízí také vynikající kvalitu obrazu. Port HDMI podporuje rozlišení 4K, takže si můžete vychutnat bohaté detaily a živé, přirozené barvy. Port VGA umožňuje pohodlné připojení notebooku k většímu displeji, například k televizoru. Můžete tak mimo jiné sledovat film na velké obrazovce nebo přehrávat prezentaci na schůzce.

Získejte ještě pohodlnější přístup k internetu

Chcete bez problémů používat internet? S řadou Baseus Metal Gleam je to také možné! Port Ethernet podporuje rychlosti až 1000 Mb/s, 100 Mb/s a 10 Mb/s. Rychlé a stabilní připojení si tak můžete užívat téměř za každé situace. Pracujte, sledujte televizní pořady nebo dokonce hrajte online hry - se službou Baseus zapomenete na problémy se signálem a zpoždění!

Okamžitý přenos souborů

Rozbočovač také nabízí vysokou rychlost přenosu souborů díky portům USB 3.0 s rychlostí až 5 Gb/s (500 MB/s). Díky tomu můžete v krátkém čase zkopírovat i velmi velké množství fotografií, videí, hudby nebo dokumentů. Už žádné věčné čekání na přenos souborů!

Široká kompatibilita

Nedělejte si starosti s problémy s počítačem... silou svých úst. Funguje s mnoha verzemi systémů Windows, Mac OS nebo Linux. Podporuje také tablety a chytré telefony od společnosti Apple přes Samsung až po Huawei. Bez ohledu na to. jaká zařízení denně používáte, bude s nimi rozbočovač Baseus pravděpodobně skvěle spolupracovat. Systém Plug & Play navíc usnadňuje připojení - nepotřebujete žádné další ovladače.

Promyšlený design

Rozbočovač Baseus Metal Gleam Series je malý a přenosný. Můžete ji mít vždy po ruce a použít ji, kdykoli ji budete potřebovat. Výrobek je také velmi odolný. Je vyroben z hliníkové slitiny a je odolný proti opotřebení, blednutí barev, poškození a teplu. Dalšími výhodami jsou příjemná textura a elegantní, moderní design. Modře svítící indikátor navíc zobrazuje stav zařízení v reálném čase.

Mnoho aplikací

Toto praktické zařízení najde široké uplatnění doma, v práci i na cestách. Pokud váš smartphone podporuje OTG, můžete k němu pomocí rozbočovače připojit přenosný disk a pohodlně zkopírovat potřebné soubory. Chcete si usnadnit práci na tabletu? Připojte myš a klávesnici a používejte jej jako notebook! Nyní můžete pohodlně psát e-maily nebo upravovat fotografie.

Specifikace

Výrobce Baseus
Název Multifunkční dokovací stanice Metal Gleam 7 v 1 (4K HD + VGA) HUB řady Type C
Model WKWG040013
Barva Grey
Rozhraní USB-C
Porty 3x USB 3.0, 1x USB-C PD, 1x HDMI, 1x VGA, 1x Ethernet RJ45
Přenosová rychlost (USB 3.0) Až 5 Gb/s
Rozlišení videa (HDMI) 4K @ 30 Hz (max.)
Rozlišení videa (VGA) 1920x1080p při 60 Hz
Rychlost přenosu dat (RJ45) Až 1000 Mb/s
Dobíjecí napájení (USB-C PD) Až 100 W
Vstup 5 V/3A, 9 V/3A, 15 V/3A, 20 V/5A
Výstup 5 V / 0,9 A
Podporované operační systémy Windows, Mac OS, Linux
Materiál Slitina hliníku
Délka kabelu 170 mm
Rozměry 48,3 x 120 x 16 mm
Hmotnost Přibližně 87 g

035213
110 ks
6932172608248

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product