• 3% sleva u platby převodem
Hub 4w1 Baseus Metal Gleam Series, USB-C do 3x USB 3.0 + Ethernet RJ45
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Baseus Metal Gleam Series 4v1 Hub, USB-C na 3x USB 3.0 + Ethernet RJ45

568 Kč (s DPH) 469 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Rozbočovač Baseus Metal Gleam Series 4w1

Hledáte spolehlivý nástroj, který vám pomůže pracovat efektivněji? Rozbočovač Baseus Metal Gleam Series 4w1 je dokonalou odpovědí na vaše potřeby! Se 4 dostupnými porty, bleskovou rychlostí přenosu dat až 5 Gb/s a přenosovou rychlostí až 100 Mb/s se podívejte, co ještě získáte! Výrobek je mimořádně robustní a díky kompaktním rozměrům jej můžete mít vždy u sebe.

Rozšiřte možnosti svého notebooku

K připojení několika různých zařízení můžete použít pouze jeden vstup USB-C na notebooku. Rozbočovač Baseus je vybaven 4 porty, například 3 porty USB 3.0 a Ethernet RJ45. Nyní můžete snadno zvýšit funkčnost svého počítače a usnadnit si práci. Už žádný problém s příliš malým počtem portů!

Okamžitý přenos souborů

Porty USB 3.0 umožňují přenos dat rychlostí až 5 Gb/s (500 MB/s). To znamená, že můžete v krátkém čase zkopírovat i velké množství fotografií, videí, hudby nebo dokumentů. Už žádné věčné čekání na přenos souborů!

Získejte ještě pohodlnější přístup k internetu

Chcete bez problémů používat internet? S řadou Baseus Metal Gleam je to také možné! Port Ethernet podporuje rychlost až 100 Mb/s. Rychlé a stabilní připojení si tak můžete užívat téměř za každé situace. Pracujte, sledujte televizní pořady nebo dokonce hrajte online hry - se službou Baseus zapomenete na problémy se signálem a zpoždění!

Další napájecí port USB-C

Chcete používat pokročilejší zařízení? Žádný problém! Rozbočovač je vybaven dalším napájecím portem USB-C, který podporuje vstupní proud až 5 V/3 A. Se společností Baseus se nemusíte omezovat!

Široká kompatibilita

Nebojte se problémů s kompatibilitou s rozbočovačem. Funguje s mnoha verzemi systémů Windows, Mac OS nebo Linux. Podporuje také tablety a chytré telefony od společnosti Apple přes Samsung až po Huawei. Bez ohledu na to, jaká zařízení používáte, rozbočovač Baseus s nimi bude pravděpodobně fungovat skvěle. Systém Plug&Play navíc umožňuje snadné připojení. Upozornění: v systémech Windows 7 a XP je třeba při prvním použití rozbočovače nainstalovat ovladač.

Propracovaný design

Rozbočovač Baseus Metal Gleam Series je kompaktní a přenosný. Můžete ji mít vždy po ruce a použít ji, kdykoli ji potřebujete. Výrobek je také velmi odolný. Je vyroben z hliníkové slitiny a je odolný proti vlivům používání, blednutí barev, poškození a působení tepla. Jeho příjemná textura a elegantní, moderní design jsou dalšími výhodami. Modře podsvícený indikátor navíc zobrazuje stav zařízení v reálném čase.

Mnoho aplikací

Toto praktické zařízení najde široké uplatnění doma, v práci i na cestách. Pokud váš smartphone podporuje OTG, můžete k němu pomocí rozbočovače připojit přenosný disk a pohodlně kopírovat potřebné soubory. Chcete si usnadnit práci na tabletu? Připojte myš a klávesnici a používejte jej jako notebook! Nyní můžete pohodlně psát e-maily nebo upravovat fotografie.

Specifikace

Výrobce Baseus
Název Multifunkční dokovací stanice Metal Gleam řady 4 v 1 Type-C HUB
Model WKWG070113
Barva Grey
Rozhraní USB-C
Porty 3x USB 3.0, 1x Ethernet RJ45
Přenosová rychlost (USB 3.0) Až 5 Gb/s
Rychlost přenosu dat (RJ45) Až 100 Mb/s
Vstup 5 V / 3 A
Výstup 5 V / 0,9 A
Podporované operační systémy Windows, Mac OS, Linux
Materiál Slitina hliníku
Délka kabelu 170 mm
Rozměry 44,5 x 99 x 16 mm
Hmotnost Přibližně 68 g

035209
458 ks
6932172608644

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product