• 3% sleva u platby převodem
Hub 9w1 Baseus Metal Gleam Series, USB-C do 2x USB 3.0 + 2x HDMI + USB 2.0 + USB-C PD + Ethernet RJ45 + microSD/SD
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Baseus Metal Gleam Series 9w1 Hub, USB-C na 2x USB 3.0 + 2x HDMI + USB 2.0 + USB-C PD + Ethernet RJ45 + microSD/SD

1 917 Kč (s DPH) 1 584 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

9w1 Baseus Metal Gleam Series hub

Hledáte spolehlivý nástroj, který vám pomůže pracovat efektivněji? Rozbočovač Baseus Metal Gleam Series 9w1 je dokonalou odpovědí na vaše potřeby! S až 9 dostupnými porty, rychlým nabíjením zařízení, podporou rozlišení 4K HD a bleskovou rychlostí přenosu dat až 5 Gb/s se podívejte, co ještě získáte! Výrobek je také mimořádně odolný a díky kompaktním rozměrům ho můžete mít vždy u sebe.

Rozšiřte možnosti svého notebooku

K připojení několika různých zařízení můžete použít pouze jeden vstup USB-C na notebooku. Rozbočovač Baseus je vybaven 9 porty, například RJ45, USB-C PD, 2 HDMI, 3 USB a sloty pro paměťové karty SD a TF. Nyní můžete snadno rozšířit funkčnost svého počítače a usnadnit si práci. Už žádný problém s příliš malým počtem portů!

Rychlé nabíjení zařízení

Pohodlně nabíjejte svá zařízení, zatímco je používáte. Je to skvělá úspora času! Rozbočovač Baseus Metal Gleam Series podporuje rychlé nabíjení 100 W PD (na portu USB-C), takže můžete okamžitě obnovit napájení notebooku, smartphonu nebo tabletu. Výrobek je také bezpečný - chráněný proti zkratu a nadproudu. Pokročilý čip navíc zajišťuje, že rozbočovač funguje efektivně, i když k němu připojíte více zařízení.

Vysoké rozlišení obrazu

Řada Baseus Metal Gleam nabízí také vynikající kvalitu obrazu. Porty HDMI podporují rozlišení 4K, takže si můžete vychutnat bohaté detaily a živé, přirozené barvy. Pomocí rozbočovače můžete k notebooku připojit až 2 další monitory a využívat režimy zobrazení, jako je zrcadlení a rozšíření. Můžete zvýšit efektivitu práce, promítnout ostatním prezentaci na schůzce nebo sledovat video uložené na pevném disku počítače na větší obrazovce.

Okamžitý přenos souborů

Rozbočovač také umožňuje rychlý přenos souborů díky portům USB 3.0, které přenášejí data rychlostí až 5 Gb/s (500 MB/s). Produkt umožňuje také připojení paměťových karet SD a TF. To vám umožní snadno ukládat fotografie nebo videa pořízená fotoaparátem, chytrým telefonem nebo dronem do notebooku. Rychlost přenosu dat mezi kartou a počítačem je až 104 MB/s. Na přenos souborů už nemusíte čekat věčnost!

Široká kompatibilita

Nebojte se problémů s kompatibilitou s rozbočovačem. Funguje s mnoha verzemi systémů Windows, Mac OS nebo Linux. Podporuje také tablety a chytré telefony od společnosti Apple přes Samsung až po Huawei. Bez ohledu na to, jaká zařízení denně používáte, rozbočovač Baseus s nimi bude pravděpodobně skvěle spolupracovat. Systém Plug&Play navíc usnadňuje připojení - nepotřebujete žádné plug-iny.tivní ovladače.

Sofistikované dizajn

Rozbočovač Baseus Metal Gleam Series je malý a přenosný. Můžete ji mít vždy po ruce a použít ji, kdykoli ji potřebujete. Výrobek je také velmi odolný. Je vyroben z hliníkové slitiny a je odolný proti opotřebení, blednutí barev, poškození a teplu. Dalšími výhodami jsou příjemná textura a elegantní, moderní design. Modře svítící indikátor navíc zobrazuje stav zařízení v reálném čase.

Mnoho aplikací

Toto praktické zařízení najde široké uplatnění doma, v práci i na cestách. Pokud váš smartphone podporuje OTG, můžete k němu pomocí rozbočovače připojit přenosný disk a pohodlně zkopírovat potřebné soubory. Chcete si usnadnit práci na tabletu? Připojte myš a klávesnici a používejte jej jako notebook! Nyní můžete pohodlně psát e-maily nebo upravovat fotografie.

Specifikace:

Výrobce Baseus
Název Multifunkční dokovací stanice Metal Gleam řady 9 v 1 HUB typu C
Model WKWG060013
Barva Grey
Rozhraní USB-C
Porty 2 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, 1 x USB-C PD, 2x HDMI, 1x slot na karty SD/TF, RJ45
Přenosová rychlost (USB 3.0) Až 5 Gb/s
Rozlišení videa (HDMI) 4K @ 30 Hz (max.)
Přenosová rychlost (SD/TF) Až 104 MB/s
Šířka pásma konektoru RJ45 Až 1000 Mb/s
Dobíjecí napájení (USB-C PD) Až 100 W
Vstup 5 V/3A, 9 V/3A, 15 V/3A, 20 V/5A
Výstup 5 V / 0,9 A
Podporované operační systémy Windows, Mac OS, Linux
Materiál Slitina hliníku
Délka kabelu 180 mm
Rozměry 48,3 x 135 x 16 mm
Hmotnost Přibližně 113 g

035217
180 ks
6932172608286

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product