• 3% sleva u platby převodem
Hub 5w1 Baseus Metal Gleam Series, USB-C do 3x USB 3.0 + HDMI + USB-C PD
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Baseus Metal Gleam Series 5w1 Hub, USB-C na 3x USB 3.0 + HDMI + USB-C PD

987 Kč (s DPH) 816 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Dostupnost: zboží je skladem u dodavatele
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Dokovací stanice 5 v 1 Baseus CAHUB-CX0G

Hledáte spolehlivý nástroj, který vám pomůže pracovat efektivněji? Dokovací stanice Baseus CAHUB-CX0G je dokonalou odpovědí na vaše potřeby! Až 5 dostupných portů, možnost rychlého nabíjení, podpora rozlišení 4K HD a bleskový přenos dat rychlostí až 5 GB/s - podívejte se, co ještě získáte! Výrobek je také velmi odolný a díky kompaktním rozměrům ho můžete mít vždy u sebe.

Rozšiřte možnosti svého notebooku

K připojení několika různých zařízení můžete použít pouze 1 vstup na notebooku. Rozbočovač Baseus je vybaven 5 porty včetně USB-C, HDMI a USB 3.0. Toto malé zařízení vám tedy nabízí spoustu možností a umožňuje výrazně rozšířit funkčnost vašeho počítače!

0_1.jpg

Rychlé nabíjení až dvou zařízení současně

Pohodlně nabíjejte svá zařízení a zároveň používejte notebook. Je to skvělá úspora času! Dokovací stanice CAHUB-CX0G podporuje rychlé nabíjení PD 100 W, 5 V/1,5 A a protokol BC1.2. To znamená, že můžete v krátkém čase nabíjet smartphone a tablet současně. Nutnost neustále vyměňovat kabely a napájená zařízení se stane jen nepříjemnou vzpomínkou!

Vysoké rozlišení obrazu

Baseus CAHUB-CX0G nabízí také vynikající kvalitu obrazu. Port HDMI podporuje rozlišení 4K@60Hz, takže si můžete vychutnat nezapomenutelný zážitek. Pomocí adaptéru můžete notebook připojit k projektoru, televizoru nebo jiné větší obrazovce. Pomocí něj můžete duplikovat obraz z počítače na velký displej a sledovat film, prohlížet fotografie nebo prezentovat zajímavé snímky.

Okamžitý přenos souborů

Rozbočovač také nabízí vysokou rychlost přenosu souborů. Port USB 3.0 umožňuje přenášet data rychlostí až 5 GB/s. To stačí na zkopírování několika obrázků nebo videí ve vysokém rozlišení během několika sekund. Už žádné nekonečné čekání na přenos fotografií, videí nebo dokumentů!

Široká kompatibilita

Nebojte se problémů s kompatibilitou s dokovací stanicí. Funguje s různými verzemi systémů Windows, Mac OS, Linux a Chrome OS. Podporuje také tablety a chytré telefony od společnosti Apple přes Samsung až po Huawei. Nezáleží na tom, jaká zařízení denně používáte - rozbočovač Baseus s nimi bude pravděpodobně fungovat skvěle. Systém Plug&Play navíc usnadňuje připojení - nepotřebujete žádné další ovladače.

Další funkce pro váš smartphone

Tím však možnosti nekončí! S dokovací stanicí Baseus můžete například proměnit telefon v hostitele, což je ideální pro mobilní práci. Zařízení podporuje také OTG. To znamená, že můžete například zobrazovat snímky z kompatibilních chytrých telefonů na velké obrazovce nebo je připojit k přenosným diskům.

Propracovaný design

Dokovací stanice CAHUB-CX0G je kompaktní a přenosná. Můžete ji mít vždy po ruce a použít ji, kdykoli ji potřebujete. Zároveň je velmi odolný. Je vyroben z hliníkové slitiny a je odolný proti opotřebení, blednutí barev, poškození a teplu. Dalšími výhodami jsou příjemná textura a elegantní, moderní design. Modře svítící indikátor navíc zobrazuje stav zařízení v reálném čase.

Specifikace

Výrobce Baseus
Název Multifunkční dokovací stanice Metal Gleam řady 5 v 1 Type-C HUB
Model CAHUB-CX0G
Materiál Slitina hliníku
Způsob dokončování Pískování a eloxování
Barva Grey
Přístup na USB-C
Port PD 5 V/9 V/14,5 V/20 V 5 A (max.)
4K HD Podpora zobrazení 4K@60 Hz HD
USB 3.0 Podporuje 5 GB/s (max.), zpětně kompatibilní s USB 2.0
Podporované systémy Google Chrome OS, Apple OS, Windows XP/7/8/10, Linux, Vista
Výkon v pohotovostním režimu Až 400 mA
Napětí 5-20 V
Kompatibilní zařízení Notebooky s USB-C, Apple Book Pro 2016/2017/2018/2019/2020, Apple Book Air 2018/2019/2020 atd.
Hmotnost Přibližně 76,5 g

026230
680 ks
6953156204638

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product