• 3% sleva u platby převodem
Adapter Hub 5w1 Orico, HDMI 4K + USB 3.0 + VGA + AUX + USB-C PD 60W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Orico Hub 5w1 Adaptér, HDMI 4K + USB 3.0 + VGA + AUX + USB-C PD 60W

730 Kč (s DPH) 603 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Multifunkční dokovací stanice Orico MC-U501P-GY-BP

Váš notebook nebo počítač nemá dostatek portů? Nyní můžete tento problém snadno vyřešit! Dokovací stanice Orico je vybavena několika různými sloty, například USB-C, USB 3.0, HDMI, VGA a 3,5mm audio. Umožňuje rychlé nabíjení s výkonem 60 W a dokáže přenášet soubory rychlostí až 5 Gb/s. Umožňuje také zobrazení videa v rozlišení 4K a podporuje OTG.

Rychlé nabíjení notebooku

Už se nemusíte obávat, že se váš notebook porouchá v ten nejhorší možný okamžik. Port USB-C dokovací stanice podporuje protokol PD2.0 a umožňuje rychlé nabíjení s výkonem až 60 W. Stačí připojit nabíječku PD a vaše zařízení se během okamžiku nabije!

Křišťálově čistý obraz

Vychutnejte si dokonalou kvalitu obrazu. Dokovací stanice má vestavěné porty HDMI a VGA. První z nich umožňuje přehrávat filmy v rozlišení 4K 30 Hz a druhý v rozlišení 1080p 60 Hz. Můžete si být jisti, že vám neunikne žádný detail!

Zobrazení obrázků na více obrazovkách

Porty HDMI a VGA umožňují zobrazit obraz na dalších 2 obrazovkách a zajistit stabilní připojení. Dokovací stanice Orico podporuje také systém Windows MST a umožňuje výběr ze 4 režimů - koláž, rozbalení, zrcadlení a rozdělení obrazovky. Při tomto způsobu použití si můžete vychutnat rozlišení až 1080p 60 Hz.

Nahrávání souborů během chvilky

Přenášíte často soubory mezi zařízeními? Už žádné nekonečné čekání na zkopírování všech fotografií, videí nebo dokumentů! Dokovací stanice Orico poskytuje přenosovou rychlost až 5 Gb/s na portu USB 3.0. To znamená, že přenos 1 GB souborů trvá přibližně 3 sekundy!

Vynikající kvalita zvuku

Orico Dock poskytuje křišťálově čistý zvuk při poslechu hudby, sledování filmů nebo online chatování s přáteli. Zařízení je vybaveno 3,5mm zvukovým portem a má vestavěný digitální kodek, který podporuje dekódování ADC až do 48K/16 bitů. Zapojte sluchátka a objevte novou a lepší kvalitu zvuku!

Rozšíření funkcí telefonu

Podporuje váš telefon OTG? S dokovací stanicí Orico můžete napájet svůjnapříklad k přehrávání filmů z pendrive! Nebo jej můžete připojit k tabletu a pohodlně otevírat nejdůležitější dokumenty. Umožňuje také prohlížet snímky z telefonu Huawei Mate 40 nebo P40 na větší obrazovce.

Můžete ji mít vždy po ruce

Dokovací stanici můžete pohodlně používat doma, vzít si ji s sebou do práce nebo na dovolenou. Zařízení je neuvěřitelně lehké a kompaktní - snadno ho uložíte do batohu, kabelky nebo kufru. S Orico můžete využívat pokročilé možnosti svého notebooku, ať jste kdekoli!

Široká kompatibilita

Dokovací stanice Orico je kompatibilní s většinou oblíbených zařízení USB-C. Snadno ho připojíte například k notebooku Lenovo X1, Huawei Matebook nebo MacBook. Skvěle funguje také se smartphony, jako je Huawei P30, Honor V20, Oppo R17 Pro nebo Samsung Note 10.

Specifikace

Výrobce Orico
Název Rozbočovač 5 v 1 typu C
Model MC-U501P-GY-BP
Rozměry 44 x 98 x 14 mm
Chip PS176, RT5411
Vstupní rozhraní USB3.1 Type-C
Výstupní rozhraní HDMI, USB3.0, VGA, audio 3,5 mm, USB-C
Rozlišení

HDMI: 4K/30 Hz

VGA: 1080p; 1920x1080p / 60 Hz v režimu MST

Barva Grey
Materiál Hliník

029342
19 ks
6936761809481

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product