• 3% sleva u platby převodem
Hub 6in1 Baseus PadJoy Series USB-C do USB 3.0 + HDMI + USB-C PD + jack 3.5mm + SD/TF (szary)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Baseus PadJoy Series USB-C na USB 3.0 6 v 1 + HDMI + USB-C PD + 3,5mm jack + SD/TF (šedá)

1 040 Kč (s DPH) 860 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Dostupnost: zboží je skladem u dodavatele
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Rozbočovač řady Baseus PadJoy 6v1 (šedý)

Pohodlně používejte více zařízení najednou! Rozbočovač Baseus PadJoy Series 6v1 je vybaven 5 porty - HDMI, USB-C, USB 3.0, Mini Jack 3,5 mm a čtečkou karet SD/TF, takže bude fungovat doma i v kanceláři. Umožňuje rychlý přenos dat rychlostí až 500 MB/s a 100W rychlé nabíjení PD. Speciální držák navíc umožňuje připevnit adaptér k obrazovce zařízení.

Mnoho možností

Použijte jeden vstup USB-C na notebooku a získejte ještě více možností! Rozbočovač PadJoy má až 5 portů - HDMI, USB 3.0, Mini Jack 3,5 mm, čtečku karet SD/TF a USB-C. Hodí se téměř pro každou situaci - můžete ho používat v práci, doma nebo na cestách.

Nabíjení a přenos dat během okamžiku

Nabíjejte svá zařízení okamžitě! Rozbočovač Baseus obnoví napájení notebooku nebo tabletu během okamžiku díky rychlému 100W nabíjení PD. Port USB-C a USB 3.0 navíc umožňuje přenášet soubory rychlostí až 500 MB/s. Přenášejte důležité dokumenty nebo fotografie a videa ve vysokém rozlišení během několika sekund!

Pohodlné používání paměťových karet

Rozbočovač Baseus 6w1 nabízí praktickou čtečku karet SD/TF. Neuvěřitelná rychlost přenosu umožňuje snadný přístup k fotografiím a dalším multimediálním souborům. Usnadněte si práci a užijte si jedinečné pohodlí adaptéru Baseus!

Vynikající kvalita obrazu

Rozbočovač umožňuje sdílet video v rozlišení 4K/30 Hz mezi zařízeními. Připojte adaptér k televizoru například kabelem HDMI a sledujte filmy na velké obrazovce! Zařízení je ideální také pro obchodní jednání nebo přednášky na univerzitě.

Inovativní povrchová úprava

Adaptér má kompaktní rozměry a štíhlý tvar. Je vyroben z odolné hliníkové slitiny, která se stará o optimální odvod tepla z interiéru. Hliníkový povrch je navíc příjemný na dotek a dodává mu moderní charakter. Rozbočovač je navíc vybaven praktickou rukojetí, takže jej můžete pohodlně připevnit například k obrazovce tabletu.

Specifikace:

Výrobce Baseus
Model Řada PadJoy
Barva Grey
Výkon 100 W
Materiál Hliník + ABS
Rozlišení (HDMI) 4K@30Hz
Port USB-C PD 100 W a 500 MB/s
Čtečka karet TF/SD
Rychlost přenosu USB 3.0: 5 Gb/s, zpětná kompatibilita
Délka kabelu 19 cm
Kompatibilita Windows, Apple OS, Linux
037577
104 ks
6932172613952

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product