• 3% sleva u platby převodem
Hub 7in1 Baseus AcmeJoy Series USB-C do 2xUSB 3.0 + HDMI + USB 2.0 + USB-C PD + SD/TF (szary)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Baseus AcmeJoy Series USB-C na 2xUSB 3.0 + HDMI + USB 2.0 + USB-C PD + SD/TF 7 v 1 Hub (šedý)

959 Kč (s DPH) 793 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Baseus AcmeJoy Series 7in1 Hub (šedý)

Rozšiřte své možnosti s rozbočovačem Baseus AcmeJoy 7v1! Zařízení je vybaveno až 6 různými porty včetně HDMI, USB 3.0 nebo RJ45 a vestavěným kabelem USB-C. Umožňuje přenášet soubory rychlostí až 500 MB/s, rychle nabíjet zařízení PD 100W a zobrazovat obrázky ve vynikající kvalitě. Má také stylový a inovativní design.

Vysoká kvalita obrazu

Vytvořte si vlastní kinosál v obývacím pokoji! Port HDMI například umožňuje přenášet obraz v rozlišení 4K@30 Hz na televizní obrazovku, takže můžete snadno sledovat své oblíbené seriály nebo filmy na velké obrazovce. Vychutnejte si křišťálově čistý obraz s bohatými detaily.

Okamžitý přenos souborů a nabíjení zařízení

Porty USB 3.0 a USB-C umožňují přenášet soubory rychlostí až 500 MB/s. Velké soubory, fotografie, filmy a skladby tak můžete přenášet mezi zařízeními během několika sekund. Mimo jiné můžete okamžitě dobít notebook díky rychlému nabíjení 100W Power Delivery.

Mnoho možností

Hub je ideální pro každou situaci - doma, v práci i na cestách. Podporuje váš smartphone OTG? Připojte přenosný disk a pohodlně přeneste potřebné soubory nebo fotografie do smartphonu. Nebo si chcete usnadnit práci na tabletu? Stačí připojit klávesnici a myš, abyste zvýšili své pohodlí a produktivitu.

Uživatelsky přívětivé stránky

Zařízení je vybaveno funkcí Plug&Play. Co to znamená? Umožňuje snadné připojení hardwaru bez nutnosti instalace dalšího softwaru. Rozbočovač je navíc široce kompatibilní s operačními systémy Windows, Vista, Apple OS a Linux. Podporuje také tablety a chytré telefony různých značek včetně Zahrnuje také širokou škálu chytrých telefonů a tabletů včetně Huawei, Apple a Samsung.

Promyšlený design

Díky kompaktnímu a velmi lehkému provedení ji můžete mít vždy po ruce! Kromě toho v něm najdete praktické pouzdro, které usnadňuje přepravu a chrání jej před poškrábáním. Rozbočovač má na přední straně adaptéru zabudované tlačítko, které umožňuje ztlumit obraz sdílený na přídavné obrazovce a chránit tak vaše soukromí. Výrobek vyniká nejen svou funkčností, ale také moderním a jedinečným designem. Kromě toho vás o aktuálním stavu zařízení informuje svítící indikátor.

Zahrnuto

  • Baseus 7v1 HUB
  • Úložný kufr

Specifikace:

Model Baseus AcmeJoy Series 7in1 HUB
Barva Tmavě šedá
Materiál Hliníková slitina + tvrzené sklo + PC + ABS
Hmotnost 86 g
Rozměry 118 x 45 x 15 mm
Délka kabelu 140 mm
Porty USB 3.0 x2, USB 2.0, HDMI, RJ45, USB-C
Rychlost přenosu USB 3.0 x2: 500 MB/s (max.)
USB 2.0: 60 MB/s (max.)
RJ45: 1000 MB/s (max.)
Rozlišení (HDMI) 4K@30Hz (max.)
Port USB-C PD 100 W (max.) a 5 GB/s (max.)
Vstup PD 5V/3A, 9V/3A, 15V/3A, 20V/5A
Výstup USB 5V/0,9A
Kompatibilita Windows, Apple OS, Linux, Vista
038596
24 ks
6932172613938

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product