• 3% sleva u platby převodem
Adapter Hub USB-C do 2x USB 3.0 + USB-C Orico, 5 Gbps, 0.15m (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Orico USB-C na 2x USB 3.0 + USB-C rozbočovač, 5 Gb/s, 0,15 m (černý)

134 Kč (s DPH) 111 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Rozbočovač USB-C na 2x USB 3.0 + adaptér USB-C Orico PWC2U-C3-015-BK-EP

Váš počítač nemá dostatek portů? Rozbočovač Orico PWC2U-C3-015-BK-EP vám pomůže rozšířit jeho možnosti! Zařízení je vybaveno 3 porty (2x USB-A, 1x USB-C) a dokáže přenášet soubory rychlostí až 5 Gb/s. Můžete například snadno připojit pevný disk, myš nebo klávesnici. Adaptér je také velmi odolný - bude vám dlouho dobře sloužit.

Rychlý přenos souborů

Rozbočovač je vybaven rozhraním USB 3.0, takže potřebné soubory přenesete během okamžiku. Poskytuje přenosovou rychlost až 5 Gb/s (500 MB/s)! To znamená, že nemusíte dlouho čekat, než vaše fotografie, dokumenty, videa nebo prezentace dorazí na místo určení. Zařízení je také zpětně kompatibilní s rozhraním USB 2.0.

Až 3 dostupné porty

Rozšiřte možnosti svého počítače. Adaptér je vybaven 3 porty USB (2x USB-A, 1x USB-C), ke kterým můžete připojit například přenosnou paměť, myš nebo klávesnici. Pokročilý čip zajišťuje stabilní připojení mezi zařízeními - zapomeňte na zpoždění!

Vysoce kvalitní design

Adaptér je vyroben z odolného plastu ABS, který je odolný proti poškrábání. Cínovaný měděný kabel zaručuje efektivní a spolehlivý provoz a robustní konektor se vyznačuje nízkým opotřebením. Rozbočovač má také vestavěný indikátor, který vás informuje o jeho provozním stavu. Kromě toho jsou porty USB adaptéru dodatečně chráněny proti poškození.

Široká kompatibilita

Nebojte se problémů s kompatibilitou. Rozbočovač bez problémů spolupracuje se zařízeními, jako je jednotka USB, myš, klávesnice, webová kamera, čtečka paměťových karet, stolní ventilátor nebo tiskárna. Kromě toho produkt dokonale funguje s operačními systémy Windows, Linux a Mac OS. Díky technologii Plug&Play ji navíc stačí pouze připojit k počítači - není třeba instalovat žádné ovladače!

Specifikace

Výrobce Orico
Model PWC2U-C3-015-BK-EP
Barva Černá
Vstup USB-C
Výstup 2x USB-A, 1x USB-C
Rychlost přenosu Až 5 Gb/s
Délka kabelu 15 cm
Materiál ABS
Rozměry 92,9 x 30,6 x 19,5 mm
Kompatibilita Windows, Mac OS, Linux

038028
109 ks
6941788855441

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product