• 3% sleva u platby převodem
Hub 5w1 Baseus AcmeJoy series USB-C do 2xUSB 3.0 + USB 2.0 + USB-C PD + RJ45 (szary)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

5w1 Baseus AcmeJoy Series USB-C na 2xUSB 3.0 + USB 2.0 + USB-C PD + RJ45 Hub (šedý)

930 Kč (s DPH) 769 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Baseus AcmeJoy Series USB-C na 2xUSB 3.0 + USB 2.0 + USB-C PD + RJ45 (šedá)

Váš notebook nemá dostatek portů? Nyní můžete snadno rozšířit jeho možnosti! Rozbočovač Baseus AcmeJoy 5v1 nabízí až 5 užitečných slotů - 2x USB 3.0, USB 2.0, USB-C a RJ45. Dokáže přenášet soubory rychlostí až 500 MB/s a podporuje 100W rychlé nabíjení PD. Zařízení je také bezpečné a má širokou kompatibilitu.

Široká kompatibilita

Ať už používáte jakýkoli hardware, rozbočovač Baseus AcmeJoy vás nezklame! Zařízení je kompatibilní s operačními systémy Windows, Linux a Mac OS a díky technologii Plug&Play není třeba instalovat žádné další ovladače - stačí jej připojit k počítači! Produkt navíc bez problémů spolupracuje s notebooky, smartphony a tablety známých značek, jako jsou Apple, Lenovo, Xiaomi a Huawei.

Vylepšený design

Rozbočovač má také moderní design. Zrcadlový povrch a tvrzené sklo mu dodávají elegantní a stylový charakter. Zařízení má také zabudovaný světelný indikátor, který vás informuje o jeho stavu. Silikonové nožičky navíc zajišťují větší stabilitu a zabraňují klouzání po povrchu stolu. Přepravu výrobku usnadňuje přiložené pouzdro. Rozbočovač je také chráněn proti zkratu, přepětí a nadproudu.

Přenos souborů během okamžiku

Už nemusíte dlouho čekat, než se potřebné soubory dostanou na místo určení. Rozbočovač dokáže přenášet data rychlostí až 500 MB/s (na portech USB 3.0). Co to znamená v praxi? Zkopírování 1 GB souborů trvá jen asi 3 sekundy! Nyní můžete přenášet všechny potřebné fotografie nebo videa mezi zařízeními během chvilky. Ušetřete čas s Baseusem!

Port USB-C 2 v 1

Nyní si můžete práci ještě více usnadnit. Rozbočovač poskytuje multifunkční port USB-C 2 v 1, který nejen přenáší soubory rychlostí až 500 MB/s, ale také podporuje 100W rychlé nabíjení PD. Se společností Baseus získáte klid a zvýšíte efektivitu práce.

Užijte si internet

Trávíte hodně času na internetu? Vyžaduje vaše práce časté používání webu? Rozbočovač Baseus AcmeJoy se vám bude určitě hodit! Zařízení je vybaveno portem RJ45, který umožňuje využívat přenosové rychlosti až 1000 Mb/s. Můžete se tak snadno účastnit online schůzek, sledovat filmy, stahovat soubory a dokonce hrát hry. Možnosti jsou téměř neomezené!

Funkce OTG

Rozbočovač vám to usnadní Produkt podporuje OTG, takže jej můžete připojit k vybranému mobilnímu zařízení a poté pohodlně přenášet soubory z jednotky USB nebo připojit myš a klávesnici. To vám usnadní a zpříjemní práci! Poznámka: připojený tablet nebo telefon musí podporovat OTG.

Zahrnuto

  • Rozbočovač
  • Případ

Specifikace

Výrobce Baseus
Název AcmeJoy 5portový adaptér HUB typu C
Model WKJZ010113
Barva Grey
Dostupné porty 2x USB 3.0, USB 2.0, USB-C, RJ45
Konektor USB-C
Přenosová rychlost (USB 3.0) Až 5 Gb/s
Přenosová rychlost (USB 2.0) Až 480 Mb/s
Přenosová rychlost (RJ45) Až 1000 Mb/s
Dobíjecí napájení (USB-C PD) max. 100 W.
Vstup 5 V/3 A, 9 V/3 A, 15 V/3 A, 20 V/5 A
Výstup 5 V / 0,5 A, 5 V / 0,9 A
Podporované systémy Windows, Mac OS, Linux
Materiál Tvrzené sklo + hliníková slitina + (PC + ABS)
Rozměry 45 x 118 x 15 mm
Délka kabelu 140 mm
Hmotnost Přibližně 86 g

038285
70 ks
6932172613907

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product