• 3% sleva u platby převodem
Adapter 4w1 Baseus Hub USB-C na 4xUSB 3.0 (ciemny szary)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Baseus adaptér 4 v 1 USB-C na 4xUSB 3.0 (tmavě šedý)

659 Kč (s DPH) 545 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Adaptér Baseus 4v1

Rozšiřte své možnosti pomocí adaptéru Baseus 4v1! Zařízení je vybaveno 4 porty USB 3.0, které umožňují přenášet soubory rychlostí až 500 MB. Vyznačuje se také širokou kompatibilitou a stylovým a moderním designem, který potěší každého.


Okamžitý přenos souborů

Už žádné věčné čekání na nahrání souborů! Porty USB 3.0 umožňují přenášet soubory rychlostí až 500 MB/s. Velké soubory, fotografie, videa nebo skladby tak můžete přenášet mezi zařízeními během několika sekund.


Ještě více možností

Hub je ideální pro každou situaci - ať už jste doma, v práci nebo na cestách. Podporuje váš smartphone OTG? Připojte k němu přenosný disk a pohodlně přeneste potřebné soubory nebo fotografie do smartphonu. Nebo si chcete usnadnit práci na tabletu? Stačí připojit klávesnici a myš, abyste zvýšili své pohodlí a produktivitu.


Plug & Play

Zařízení je vybaveno funkcí Plug&Play. Co to znamená? To znamená, že můžete snadno připojit zařízení bez instalace dalšího softwaru - stačí připojit vestavěný kabel k příslušnému konektoru v počítači.


Propracovaný design

Díky malým rozměrům a hmotnosti zařízení si ho můžete vzít s sebou, kamkoli jdete. Dodává se s praktickým pouzdrem pro snadnou přepravu a skladování. Světelný indikátor vás informuje o stavu práce a silikonové části zabraňují klouzání houby po hladkém povrchu. Je vyroben z odolného materiálu odolného proti opotřebení, který dokonale odvádí teplo z vnitřku adaptéru. Za zmínku stojí také moderní a stylový design.


Zahrnuto

  • Adaptér 4v1
  • ochranné pouzdro

Specifikace:

Výrobce Baseus
Model WKJZ010513
Barva Tmavě šedá
Materiál Tvrzené sklo + hliníková slitina + PC + ABS
Délka kabelu 140 mm
Porty USB 3.0 x4
Přenosová rychlost USB 3.0 500 MB/s (max.)
Výstup 5V / 0,9A
Kompatibilita Windows, Apple OS, Linux, Vista
041111
61 ks
6932172624118

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product