• 3% sleva u platby převodem
Czajnik elektryczny z regulacją temperatury 1,7 L 1700 W Deerma SH90W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rychlovarná konvice s regulací teploty 1,7 l 1700 W Deerma SH90W

1 264 Kč (s DPH) 1 045 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Konvice Deerma SH90W

Nyní si můžete snadno připravit horkou kávu, čaj nebo sušené mléko. Rychlovarná konvice Deerma SH90W rychle uvaří vodu a umožňuje nastavení teploty od 40 do 100 °C. Její objem je 1,7 litru. Přístroj je vyroben ze zdravotně nezávadných materiálů a je bezpečný. Dotykový displej integrovaný do víka navíc usnadňuje ovládání konvice a poskytuje informace o zvolené funkci a teplotě v reálném čase.

Nastavitelnost teploty

Konvice SH90W vám pomůže připravit nejen lahodnou kávu a čaj, ale také například sušené mléko pro vaše dítě nebo vodu s medem. Spotřebič umožňuje nastavit teplotu v rozmezí 40-100 °C, takže jej můžete snadno přizpůsobit svým potřebám. Kromě toho zůstane konvice teplá přibližně 4 hodiny při teplotách 40 °C a 60 °C a přibližně hodinu při teplotách 80 °C a 90 °C.

8.jpg?v=1649146078591

Rychlé vaření - velká kapacita

Neztrácejte příliš mnoho času čekáním na vaření vody. Konvice je vybavena termostatem Strix a kvalitním topným tělesem, takže dokáže uvařit vodu přibližně za 6 minut. Navíc má objem až 1,7 litru, což znamená, že si můžete připravit až 8 šálků vybraného nápoje najednou. To vše dělá z konvice SH90W skvělou konvici i pro velké rodiny - nikdo nebude muset dlouho čekat na svou kávu nebo čaj.

Vestavěný dotykový displej LED

V těle spotřebiče je integrován praktický dotykový displej LED s rozlišením HD. Pomocí něj můžete konvici pohodlně ovládat. Najdete zde také informace o zvolené funkci a teplotě vody v reálném čase. Díky dvojité tepelné izolaci se navíc povrch spotřebiče příliš nezahřívá, takže se nemusíte obávat popálení.

Bezpečnost při používání

Hledáte konvici, která vám bude dlouho a perfektně sloužit? SH90W je správná volba! Spotřebič byl navržen tak, aby byla zajištěna maximální bezpečnost používání. Konvice se automaticky vypne, pokud ji zvednete nebo pokud je zásobník prázdný. Také automaticky přestane pracovat, když se voda přestane vařit. Nemusíte se tedy bát, že by se poškodil.

Pečlivě promyšlený design

Vnitřek konvice je vyroben z nerezové oceli 304, která je odolná proti korozi a bezpečná při styku s potravinami - splňuje normy RoHS. Velký otvor usnadňuje čištění a ergonomická rukojeť zajišťuje pohodlí. Chcete-li otevřít víko SH90W, stačí stisknout tlačítko . Je to nejen pohodlné, ale také to zabraňuje popáleninám.

Specifikace

Výrobce Deerma
Název Rychlovarná konvice Deerma s chytrým displejem
Model DEM-SH90W
Jmenovitý výkon 1500-1700 W
Jmenovité napětí 220-240 V
Jmenovitá frekvence 50-60 Hz
Kapacita 1,7 l
Materiál Borosilikátové sklo, nerezová ocel 304, PP
Rozměry 219 x 173 x 288 mm

032500
66 ks
6955578038327

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product