• 3% sleva u platby převodem
JS-224A šachové hodiny
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

JS-224A šachové hodiny

Populární model pro šachisty všech úrovní. Až 20 režimů časování, rozměry 150 x 105 x 50 mm, 2x AA baterie součástí balení.
782 Kč (s DPH) 646 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
JUNSD JS-224A je populárním modelem šachových hodin pro své malé rozměry a 20 režimů nastavení. Široce variabilní nastavení hodin využijete pro hrání šachů, dámy a dalších strategických deskových her, u kterých je třeba měřit strávený čas před dalším tahem pro účely rozhodnutí patové situace nebo jednoduše pro získání zajímavé statistiky. Hodiny jsou vybavené možností nastavovat časování i během hry na obou stranách. Levá i pravá strana hodin může být nastavena s rozdílným časem a jinými parametry se zvukovým znamením, když je hra u konce. V režimu odpočtu času i v režimu pro sčítání času je třeba hodiny restartovat. Hodiny jsou opatřené velkým a přehledným LCD displayem, jejich vnější design je zhotoven z ABS plastu. Nezáleží jestli hrajete šachy se svými přáteli nebo jezdíte po krajských, státních i mezinárodních šachových turnajích. Hodiny Junsd JS-224A jsou vytvořené pro všechny závodní hráče všech úrovní. JS-224A jsou zabalené v úhledné krabičce. JS-224A: - vhodné pro různé druhy soutěží, včetně standardního režimu časování - 20 režimů časování - čas, doba hraní, počet kol a pohyby figurek jsou nastavitelné a mohou být během pauzy upravované - automatická paměť nastavených předvoleb - kolébkové tlačítko pro přepínání měření času - zvukové upozornění - upozornění slabé baterie - rozměry: 150 x 105 x 50 mm - 2x AA baterie, nízká spotřeba
30082_37451
36 ks
6928910922417
Varianta
37451
Země původu
Čína
Celní sazebník
91069000
Elo_ks_1
1
Elo_ks_2
2

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product