• 3% sleva u platby převodem
Zestaw klawiatura + mysz Omoton KB066 Black (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Omoton KB066 Černá sada klávesnice + myš (černá)

442 Kč (s DPH) 365 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Omoton KB066 Černá sada klávesnice + myš (černá)

Usnadněte si práci. Tato praktická sada Omoton, navržená s ohledem na uživatele produktů Apple, obsahuje klávesnici se 78 klávesami a myš, která nabízí třístupňové nastavení rozlišení až do 1600 DPI. Zařízení se připojují k tabletu nebo notebooku prostřednictvím rozhraní Bluetooth a poskytují pohodlné uživatelské prostředí. Vyznačují se také lehkým, přenosným provedením.

1.jpg

Kompatibilní s vaším hardwarem

Dodávaná zařízení jsou kompatibilní mimo jiné s operačními systémy iOS 13, iPadOS 13 a vyššími. Můžete je například snadno připojit k iPadu Pro 12.9, iPadu mini 5 a dalším zařízením. Můžete je také spárovat s dalšími zařízeními Bluetooth, jako jsou notebooky nebo počítače. Zařízení navíc zaručují rychlý a stabilní přenos s dosahem až 10 m. Zpoždění, rušení a další problémy s kvalitou signálu jsou minulostí!

6.jpg

Přenosný design - pohodlné používání

Obě zařízení v sadě se vyznačují lehkým, přenosným designem. To znamená, že si je můžete vzít téměř kamkoli s sebou - snadno se vejdou do batohu nebo brašny na notebook! Myš i klávesnice se navíc pohodlně používají a jsou vybaveny tichými tlačítky. To znamená, že je můžete snadno používat například v knihovně nebo kavárně - nemusíte se bát, že by zvuky klikání někoho rušily!

5.jpg

Dlouhá provozní doba

Myš potřebuje k napájení jednu baterii AA, zatímco klávesnice vyžaduje dvě baterie AAA (nejsou součástí dodávky). Nemusíte se obávat, že byste je museli často měnit - baterie poskytují překvapivě dlouhou výdrž. Navíc po 10 minutách nečinnosti se obě zařízení uspí. Díky tomu jsou energeticky úspornější! Chcete-li je probudit, stačí stisknout libovolné tlačítko a chvíli počkat.

2.jpg

Snadno použitelná klávesnice

Klávesnice, kterou najdete v balení, je vybavena 78 klávesami s nůžkovými spínači. Je také vybavena speciálními multimediálními tlačítky, která umožňují například rychle upravit hlasitost nebo pozastavit přehrávání. Vyznačuje se také ergonomickým designem. Vestavěný stojan umožňuje naklonění klávesnice v úhlu 8° a přídavné protiskluzové podložky zabraňují jejímu klouzání po povrchu stolu.

4.jpg

Univerzální myš

Součástí sady je také univerzální počítačová myš, která je ideální pro různé aplikace. Má třístupňové nastavení rozlišení 800/1200/1600 DPI, což znamená, že ji můžete používat pro práci, běžné prohlížení stránek, úpravu fotografií nebo dokonce hraní her. Zařízení navíc skvěle padne do ruky a jeho používání je velmi pohodlné.

3.jpg

Přibližné rozměry 107 x 60 x 26 mm

  • Bezdrátová klávesnice
  • Bezdrátová myš
  • Uživatelská příručka
Výrobce Omoton
Model KB066
Barva Černá
Odkaz Bezdrátové připojení
Rozhraní Bluetooth
Dosah v bezdrátovém režimu Až 10 m
Počet tlačítek 78
Přepínače Nesmrťák
Podsvícení Ne
Rozměry Přibližně 284 x 119 x 5 mm
Napájení 2x baterie AAA (není součástí dodávky)
Kompatibilita iOS 13 a novější, iPadOS 13 a novější
Další Multimediální tlačítka
040676
101 ks
6975969180015

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product