• 3% sleva u platby převodem
Selfie stick 0,9m Telesin do kamer sportowych (GP-MNP-90T)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Selfie tyč 0,9 m Telesin pro sportovní kamery (GP-MNP-90T)

515 Kč (s DPH) 426 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Selfie tyč Telesin GP-MNP-90T

Tato selfie tyč z uhlíkových vláken od společnosti Telesin má vynikající poměr hmotnosti a hmotnosti - váží pouhých 113 g a zvládne zařízení o hmotnosti až 1,5 kg. Díky 2 dostupným délkám a přiloženému stativu si můžete příslušenství přizpůsobit svým potřebám. Výrobek je kompatibilní s mnoha fotoaparáty a je velmi odolný.

Jedinečná kombinace nízké hmotnosti a odolnosti

Selfie tyč je vyrobena z dovážených uhlíkových vláken, která zvýšila její pevnost až o 40 % a zároveň snížila hmotnost o 30 %. Toto praktické příslušenství je neuvěřitelně kompaktní i ve složeném stavu - vezměte si ho na výlet nebo do přírody a užívejte si neomezenou tvůrčí svobodu! Selfie tyč je také odolná proti korozi - neublíží jí ani déšť.

Kompatibilní s vaší sportovní kamerou

Výrobek je kompatibilní s různými modely sportovních kamer. Používejte ji v kombinaci s kamerami GoPro Hero, DJI Osmo Action, SJCAM, Xiaomi Yi a dalšími podobnými zařízeními. Bez ohledu na to, jaké zařízení používáte, získáte se systémem Telesin ještě více možností nahrávání.

Přizpůsobte ji svým očekáváním

Nastavte si délku selfie tyče podle svých potřeb. K dispozici jsou délky od 25 cm do 90 cm. Nastavení příslušenství je neuvěřitelně snadné - stačí jím otočit správným směrem. Potřebujete stabilní stativ? Přiložený stativ umožňuje umístit selfie tyč a kameru na rovný povrch, čímž si uvolníte ruce a můžete natáčet vlog, kosmetický tutoriál nebo DIY tutoriál.

Specifikace

Výrobce Telesin
Model GP-MNP-90T
Materiál Hliníková slitina + uhlíková vlákna
Kompatibilita DJI Osmo Action, GoPro Hero nebo Xiaomi Yi
Hmotnost 113g
Minimální délka 25 cm
Maximální délka 90 cm
Maximální zatížení 1,5 kg
Barva Černá

Obsah balení

Selfie tyč GP-MNP-90T
Řemínek na zápěstí
dlouhý šroub
Stativ

026670
108 ks
6972860174600

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product