• 3% sleva u platby převodem
Selfie stick Telesin do kamer sportowych z pilotem BT (TE-RCSS-001)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Selfie tyč Telesin pro sportovní kamery s dálkovým ovládáním BT (TE-RCSS-001)

789 Kč (s DPH) 652 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Selfie tyč s dálkovým ovládáním Telesin TE-RCSS-001

Pořiďte si dokonalé selfie a zachyťte ještě zajímavější snímky. Selfie tyč Telesin je kompatibilní s většinou oblíbených sportovních fotoaparátů a má maximální délku až 600 mm, což z ní činí dokonalý stativ. Součástí sady je také malý dálkový ovladač, který umožňuje dálkově ovládat kameru až ze vzdálenosti 72 m.

Pohodlné nastavení délky

Selfie tyč je navržena tak, aby vyhovovala široké škále potřeb, a je nastavitelná až do délky 600 mm. Nyní můžete snadno zachytit celou úchvatnou krajinu nebo pořídit dokonalé skupinové selfie! Příslušenství můžete také snadno proměnit v praktický stativ pro nahrávání stabilních záběrů nebo přípravu výukového programu na YouTube.

Součástí balení je praktický dálkový ovladač

Užívejte si téměř neomezenou svobodu při nahrávání nebo fotografování. Součástí balení je malý dálkový ovladač Bluetooth, kterým můžete fotoaparát nebo videokameru dálkově ovládat pomocí chytrého telefonu. Má maximální dosah až 72 m a díky magnetické konstrukci jej lze k selfie tyči snadno připevnit i odejmout. Nyní stačí jediné kliknutí a můžete začít nahrávat nebo fotografovat!

Široká kompatibilita

K selfie tyči snadno připojíte sportovní kameru nebo chytrý telefon. Příslušenství se dodává s držákem na telefon a je kompatibilní s mnoha různými modely zařízení - například GoPro 10, 9, 8 a MAX. Nezáleží na tom, jaké zařízení používáte - nyní můžete snadno dosáhnout požadovaných výsledků!

Můžete ji mít neustále u sebe

Díky své nízké hmotnosti a skládací konstrukci vás selfie tyč Telesin může doprovázet téměř kamkoli. Ve složeném stavu je příslušenství dlouhé pouze 173 mm - snadno se vejde do batohu nebo kabelky! Vezměte si ji na příští výlet nebo večírek a ujistěte se, že nepropásnete příležitost pořídit fantastický záběr.

Robustní konstrukce

Příslušenství je vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů, které zaručují jeho odolnost a pevnost. Rameno z hliníkové slitiny je mimořádně odolné a perfektně padne do ruky - nevyklouzne z ní. Speciálně navržené nohy stativu zaručují jeho stabilitu a protiskluzové podložky na nich umístěnéPodložky zabraňují jeho klouzání po stole nebo podlaze.

Zahrnuje

  • Selfie tyč
  • Dálkové ovládání Bluetooth
  • Kabel USB-C
  • Držák telefonu
  • Pojistný šroub
  • Šroub pro držák telefonu
  • Adaptér
  • Uživatelská příručka

Specifikace

Výrobce Telesin
Model TE-RCSS-001
Délka ve složeném stavu 173 ±2 mm
Maximální délka 600 ±10 mm
Šířka držáku telefonu 57-103 mm
Kapacita baterie dálkového ovládání 65 mAh
Dálkové ovládání nabíjecího napětí Nad 5 V 100 mA
Rozhraní pro dálkové nabíjení USB-C
Doba nabíjení na dálku Přibližně 2 h
Provozní doba dálkového ovládání Přibližně 12 h
Rozměry dálkového ovládání 42 x 35 mm

030319
168 ks
6972860177885

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product